Připravte se na Vánoce se speciálním vydáním časopisu Sedmička Vánoční recepty

11.11.2015 11:41

Vydavatelství Empresa Media připravilo pro své čtenáře další ze svých neperiodických titulů, kterým je speciální vydání časopisu „Sedmička Vánoční recepty.“

Připravte se na Vánoce se speciálním vydáním časopisu Sedmička Vánoční recepty
Foto: Hans Štembera
Popisek: Vánoční cukroví

Vánoční speciál, který vyjde zítra, nabídne čtenářům rozhovory ze světa slavných s vánoční tématikou a také inspiraci v oblasti gastronomie na následující sváteční dny.

„Speciál oblíbeného časopisu Sedmička Vánoční recepty je další úspěšný neperiodický titul, který vydáváme pod její hlavičkou. Letošní vydání přináší čtenářům jak rozhovory s oblíbenými herci, zpěváky a dalšími osobnostmi z českého showbusinessu, tak inspiraci na štědrovečerní menu či netradiční cukrovinky,“ říká Miroslav Graclík, šéfredaktor časopisu Sedmička.

Ve svátečním vydání časopisu Sedmička Vánoční recepty se čtenáři dozvědí, proč zpěvačka Hana Zagorová začíná s vánoční výzdobou již v polovině listopadu, jak se vánoční vzpomínky z dětských let Ondřeje Suchého prolínají s jeho profesním zaměřením a kdo v rodině Simony Stašové vládne na Štědrý den v kuchyni. Jaroslav Sapík a Jiří Babica čtenářům odhalí tajemství rybích specialit a doporučí vhodné recepty na sváteční menu.

Speciální vydání Sedmička Vánoční recepty vychází v nákladu 50. 000 ks a bude v prodeji od 12. 11. do poloviny prosince a jeho cena bude 15 Kč.

Vydavatelství EMPRESA MEDIA vlastní TV Barrandov a produkční společnosti Real TV. Portfolio vydavatelství zahrnuje časopis Týden, společenský týdeník Sedmička, časopis Instinkt, měsíčník Interview, časopis Exkluziv, dále tituly pro mládež Popcorn a Top Dívky, odborný časopis MarketingSalesMedia a elektronický deník Týden.cz.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: komerční tisková zpráva

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Český statistický úřad: Důvěra spotřebitelů i podnikatelů v ekonomiku dále roste

13:21 Český statistický úřad: Důvěra spotřebitelů i podnikatelů v ekonomiku dále roste

Souhrnný indikátor důvěry (indikátor ekonomického sentimentu), vyjádřený bazickým indexem, se mezimě…