ProAuto s úrazovým připojištěním dětí zdarma

18.11.2014 12:26

Z produktového hlediska není letošní rok na novinky povinného ručení příliš bohatý. Současným trendem je nabídka různých připojištění, případně vyšších limitů a také úpravy asistenčních programů. Pojišťovny dále pracují především na segmentaci a stanovení co nejpřesnější ceny zohledňující riziko jednotlivého klienta.

ProAuto s úrazovým připojištěním dětí zdarma
Foto: red
Popisek: Wüstenrot pojišťovna a.s.

Úrazové pojištění dětí zdarma

Podzimní novinkou povinného ručení Wüstenrot ProAuto je úrazové pojištění pro děti zdarma. Sjedná-li si majitel vozu povinné ručení on-line na www.wustenrot.cz, získává toto připojištění automaticky.

Kdo si chce být ale opravdu jist, že bude v případě nehody dostatečně ochráněn, doporučujeme uzavřít povinné ručení se zvýšeným limitem pojistného plnění na 70/70 milionů korun. Právě k němu poskytuje Wüstenrot úrazové připojištění dětí zdarma s pojistnou částkou 100 000 korun.

Připojištění i na škody na vlastním vozidle

Obecně platí, že škody vzniklé při dopravní nehodě na vlastním vozidle pojišťovna z povinného ručení nehradí a za tímto účelem je třeba mít sjednáno havarijní pojištění.

S povinným ručením ProAuto může mít klient Wüstenrotu díky připojištěním pojištěno i vlastní vozidlo. Kromě  velmi často využívaného připojištění skel lze sjednat také riziko živelných událostí a střetu se zvířetem za paušální roční částku 700 korun.

Řidiči, kteří se obávají rizika odcizení, si k povinnému ručení ProAuto mohou sjednat připojištění odcizení vozidla.

Velmi obvyklým připojištění je i úrazové pojištění osob. Wüstenrot ho nabízí na celkovou částku 1 milion korun.

Atraktivní bonusy a slevy až 60 % procent

Za bezeškodní průběh přiznává Wüstenrot u povinného ručení již po dvou letech 30% bonus, maximální bonus činí 60 procent a klient ho získá po 120 měsících jízdy bez nehod.

Zajímavá je také tzv. multisleva. Wüstenrot ji poskytuje u povinného ručení sjednaného na další (až tři) auta v rodině ve výši bonusu přiznaného u prvního pojištěného vozu.

Asistenční služba pomáhá nejen v případě nehody

Wüstenrot poskytuje svým klientům komplexní asistenční služby, které lze rozšířit i na poruchy způsobené pochybením řidiče, jako je nedostatek pohonných hmot, zabouchnutí klíčů, vybití baterie apod.

Povinné ručení ProAuto on-line

Wüstenrot má na svých webových stránkách velmi návodný kalkulátor, díky kterému si každý majitel vozu může povinné ručení snadno a rychle spočítat. On-line lze povinné ručení uzavřít jak prostřednictvím internetu na www.wustenrot.cz , tak na bezplatné telefonní lince 800 22 55 55.

Údaje uváděné v tomto článku jsou určeny výhradně k marketingovým a propagačním účelům, a i proto nepředstavují návrh na uzavření smlouvy (nabídku).

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Nadace ČEZ: V obci Plchovice obnovili ovocný sad

13:04 Nadace ČEZ: V obci Plchovice obnovili ovocný sad

Výsadbou nových stromů v obci Plchovice obnoví sad, který zde byl původně. A nejen to, nové stromy b…