Program Maminka vítězí, VoZP je k těhotným a novorozencům nejštědřejší

16.03.2016 10:50

Nejvyšší příspěvky ze všech celostátně působících zdravotních pojišťoven pro nastávající maminky a miminka do 6 měsíců poskytuje Vojenská zdravotní pojišťovna ve svém programu prevence s názvem Maminka.

Program Maminka vítězí, VoZP je k těhotným a novorozencům nejštědřejší
Foto: red
Popisek: Vojenská zdravotní pojišťovna

Vyplývá to z čerstvého průzkumu serveru o zdraví a zdravém životním stylu 120na80.cz. Maximální výše příspěvků pro těhotné a čerstvé maminky je u VoZP 1 800 Korun.

Navíc není čerpání příspěvků podmíněno vlastnictvím jakékoli karty nebo členstvím ve věrnostním klubu. Nárok na ně má každá žena a každý novorozenec, kteří jsou našimi pojištěnci. Zkrátka další pádný důvod, proč být klientem VoZP. Ale pozor, na přihlášení je v aktuálním přestupním termínu čas jen do konce března. Elektronickou přihlášku najdete zde.

Maminka může u VoZP v těhotenství a v době po porodu vyčerpat celkem 1 800 korun na nejrůznějších příspěvcích s širokou škálou využití. Osmisetkorunový příspěvek pro těhotné lze využít například na cvičení nebo předporodní kurz nebo z něj lze hradit screening v prvním trimestru těhotenství.

Dalších 800 korun může maminka vyčerpat na každé narozené dítě v době šesti měsíců od narození, a to například na pomůcky pro kojení, ohřívačku či sterilizátor, ale i na monitor dechu miminka či nejrůznější pomůcky pro novorozence a kojence (teploměr, polohovací polštář, váha, odsávačka hlenů). K tomu všemu si ještě těhotná žena může vyčerpat bonus 200 korun na vitaminy. Ani to však zdaleka není všechno. VoZP má také velice pestrý preventivní program určený dětem, z něhož mohou rodiče také vybírat. Infornace o všech programech prevence naleznete zde

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Radek Rozvoral byl položen dotaz

Neslibujete nesplnitelné?

Opravdu jde ještě změnit migrační pakt, když ho podezřele narychlo EP před volbami odsouhlasil? A jak chcete zrušit green deal? Jsem pro, ale myslím, že je to nereálný slib.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Celní správa: Pražští celníci odhalili další nelegální hernu

22:04 Celní správa: Pražští celníci odhalili další nelegální hernu

Pražští celníci v dozoru nad provozováním hazardních her nepolevují. V pražských Nuslích odhalili ne…