Programovou nabídku O2 TV rozšíří nová TV Pětka a slovenská TV8

05.10.2012 13:26

Zákazníci digitální televize O2 TV mohou od 1. října 2012 nově naladit celoplošnou televizi Pětka se zaměřením na českou zábavu a vlastní tvorbu.

Programovou nabídku O2 TV rozšíří nová TV Pětka a slovenská TV8
Foto: red
Popisek: O2

Stanice, která divákům přinese pohodu, zábavu, emoce a známé tváře oficiálně zahájí vysílání v pondělí 15. října 2012. V době od 1. do 15. října bude televize vysílat jen upoutávku a odpočet času do slavnostního zahájení. TV kanál Pětka na pozici 19 nahradí Metropol TV, která se přesune na pozici 183.

Od poloviny října tak digitální televize přinese do českých domácností nové zábavné pořady, reality show, interaktivní a soutěžní pořady. Na obrazovkách se diváci budou moci v hlavním vysílacím čase pravidelně setkávat se zpěvačkou Ivetou Bartošovu, bavičem Zdeňkem Izerem nebo třeba s oblíbeným moderátorem Petrem Vondráčkem. Přes den pak bude Pětka vysílat různé magazíny o kultuře nebo pořady se zaměřením na maminky a seniory. Nový televizní kanál připravil stejný provozovatel, jaký stojí za stanicí Metropol, tedy firma Metropol TV.

Programovou nabídku O2 TV první říjnový den rozšíří také slovenskátelevizní stanice TV8. Čtyřiadvacetihodinové interaktivní vysílání zaměřené na ezoteriku, věštění, zdraví či krásu, určené pro starší generaci diváků, bude možné naladit na pozici 9.

O2 TV nabízí divákům možnost kombinovat výběr zajímavých televizních programů podle vlastních představ. Televizní stanice Pětka i slovenská TV8 se stane součástí hlavní programové nabídky spolu s dalšími českými a zpravodajskými TV kanály.

Další informace najdete na http://www.o2tv.cz/.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

migranti

Dobrý den, prohlášení Nerudové o migrantech jsem taky nepobral. Ale můj dotaz zní, zda se ví, kolik je v ČR aktuálně migrantů? A co si myslíte o migrantech z Ukrajiny? Máme je přijímat?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Úřad vlády: Bezpečnostní rada státu se zabývala vnitřní bezpečností i prognózou možných rizik

13:21 Úřad vlády: Bezpečnostní rada státu se zabývala vnitřní bezpečností i prognózou možných rizik

V pondělí 22. dubna 2024 se ve Strakově akademii uskutečnilo zasedání Bezpečnostní rady státu. Mezi …