Putování po Olomouckém kraji přináší zážitky i hodnotné ceny

13.07.2015 12:30

Informační středisko EUROPE DIRECT Olomouc a síť Městských evropských informačních středisek (MEIS) pořádají v termínu od 1. července do 30. září 2015 druhý ročník soutěže s názvem Letní putování po Olomouckém kraji.

Putování po Olomouckém kraji přináší zážitky i hodnotné ceny
Foto: archiv města
Popisek: Morový sloup a radnice v Uničově

Úkolem soutěžících je stejně jako v loňském roce navštívit minimálně 10 ze 13 měst v Olomouckém kraji (Olomouc, Šumperk, Prostějov, Přerov, Šternberk, Litovel, Zábřeh, Štíty, Hranice, Uničov, Hanušovice, Lipník nad Bečvou, Hustopeče nad Bečvou) a v jednotlivých Městských evropských informačních střediscích a středisku EUROPE DIRECT Olomouc splnit kreativní či vědomostní úkol s tematikou Evropské unie. Za splnění tohoto úkolu obdrží soutěžící drobný dárek a razítko na hrací kartu. Hrací karta opatřená kontaktními údaji bude po splnění podmínek soutěže zařazena do slosování o hlavní ceny.

První cena: Víkendový pobyt pro 2 osoby ve Wellness hotelu Kolštejn.

Druhá cena: Dvě jízdenky do některé z evropských metropolí.

Třetí cena: Rodinná permanentka do ZOO Olomouc + kniha ZOO Olomouc v obrazech.

Soutěž Letní putování po Olomouckém kraji je určena každému, koho baví toulání po našem kraji. Kromě cestování po zajímavých místech mohou účastníci soutěže získat i jednu ze zmíněných cen. Především se však zábavnou formou dozví informace o kultuře, architektuře či historii jednotlivých měst, ale také o Evropské unii, jejíž součástí jsme již 11 let.

Bližší informace a samotné hrací karty mohou zájemci získat v uvedených střediscích MEIS nebo ve středisku EUROPE DIRECT Olomouc. Kontakty a doplňující informace jsou k dispozici na webových stránkách www.europe-direct.cz v profilu střediska Olomouc.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

BESIP: Skrytá měření odhalila další rizikové místo v Libereckém kraji

7:14 BESIP: Skrytá měření odhalila další rizikové místo v Libereckém kraji

V Hajništi překračuje maximální povolenou rychlost v obci skoro 90 procent motoristů. Výjimkou nebyl…