Putování po Olomouckém kraji přináší zážitky i hodnotné ceny

13.07.2015 12:30

Informační středisko EUROPE DIRECT Olomouc a síť Městských evropských informačních středisek (MEIS) pořádají v termínu od 1. července do 30. září 2015 druhý ročník soutěže s názvem Letní putování po Olomouckém kraji.

Putování po Olomouckém kraji přináší zážitky i hodnotné ceny
Foto: archiv města
Popisek: Morový sloup a radnice v Uničově

Úkolem soutěžících je stejně jako v loňském roce navštívit minimálně 10 ze 13 měst v Olomouckém kraji (Olomouc, Šumperk, Prostějov, Přerov, Šternberk, Litovel, Zábřeh, Štíty, Hranice, Uničov, Hanušovice, Lipník nad Bečvou, Hustopeče nad Bečvou) a v jednotlivých Městských evropských informačních střediscích a středisku EUROPE DIRECT Olomouc splnit kreativní či vědomostní úkol s tematikou Evropské unie. Za splnění tohoto úkolu obdrží soutěžící drobný dárek a razítko na hrací kartu. Hrací karta opatřená kontaktními údaji bude po splnění podmínek soutěže zařazena do slosování o hlavní ceny.

První cena: Víkendový pobyt pro 2 osoby ve Wellness hotelu Kolštejn.

Druhá cena: Dvě jízdenky do některé z evropských metropolí.

Třetí cena: Rodinná permanentka do ZOO Olomouc + kniha ZOO Olomouc v obrazech.

Soutěž Letní putování po Olomouckém kraji je určena každému, koho baví toulání po našem kraji. Kromě cestování po zajímavých místech mohou účastníci soutěže získat i jednu ze zmíněných cen. Především se však zábavnou formou dozví informace o kultuře, architektuře či historii jednotlivých měst, ale také o Evropské unii, jejíž součástí jsme již 11 let.

Bližší informace a samotné hrací karty mohou zájemci získat v uvedených střediscích MEIS nebo ve středisku EUROPE DIRECT Olomouc. Kontakty a doplňující informace jsou k dispozici na webových stránkách www.europe-direct.cz v profilu střediska Olomouc.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Tomio Okamura byl položen dotaz

Nemáte krátkou paměť?

Když se ohlédnete do naší minulosti, tak spousta lidí, včetně mužů raději emigrovala, než aby šla bojovat nebo se podřídili režimu. A myslím, že by se stejně zachovala řada lidí i teď a je to pochopitelné. Opravdu myslíte, že je to důvod k tomu ukončit podporu Ukrajině? A vy byste ty bojeschopné Ukr...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

České dráhy: MS IIHF v ledním hokeji začíná v pátek, vlaky dopraví fanoušky do center šampionátu

16:08 České dráhy: MS IIHF v ledním hokeji začíná v pátek, vlaky dopraví fanoušky do center šampionátu

Hokejová horečka vypukne již tento pátek. Česká republika se po devíti letech znovu stane hostitelem…