ROP Jihozápad povede i nadále Ivo Grüner

09.01.2017 19:15

Politikem, který bude v příštích čtyřech letech předsedat Regionálnímu operačnímu programu NUTS II Jihozápad (ROP Jihozápad), zůstává i nadále náměstek hejtmana Plzeňského kraje Ivo Grüner. Jeho zástupcem se stal první náměstek českobudějovického primátora Petr Podhola. Dnes o tom rozhodli na svém ustavujícím zasedání v Písku členové Výboru Regionální rady regionu soudržnosti Jihozápad, který je jedním z orgánů ROP Jihozápad.

ROP Jihozápad povede i nadále Ivo Grüner
Foto: jj-jihozapad.cz
Popisek: ROP Jihozápad - logo

Výbor Regionální rady regionu soudržnosti Jihozápad se zabývá například schvalováním rozpočtu regionální rady, závěrečného účtu a účetní uzávěrky regionální rady. Schází se podle potřeby, nejméně však jednou za tři měsíce. Do Výboru Regionální rady regionu soudržnosti Jihozápad bylo v závěru loňského roku zvoleno osm zástupců Jihočeského kraje a osm představitelů Plzeňského kraje.

Vedle předsedy Ivo Grünera zastupují výbor za Plzeňský kraj dřívější členové Karel Šidlo, Václav Votava a Jiří Struček a nově zvolení Ivana Bartošová, Michal Dvořák, Marcela Krejsová a Radka Trylčová. Za Jihočeský kraj to jsou vedle místopředsedy Petra Podholy dosavadní členové Václav Kučera a Pavel Pavel a nově zvolení František Konečný, Andrea Nádravská, Pavel Ounický, Vladimír Pešek a Jiří Žižka.

„Noví členové výboru byli zvoleni na Zastupitelstvu Plzeňského kraje, konaném dne 21. listopadu, a na Zastupitelstvu Jihočeského kraje, konaném dne 15. prosince. Ke změnám došlo v důsledku nedávných krajských voleb,“ uvedl Karel Hron, pověřen vedením Úřadu Regionální rady regionu soudržnosti Jihozápad.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Nadace ČEZ: V obci Plchovice obnovili ovocný sad

13:04 Nadace ČEZ: V obci Plchovice obnovili ovocný sad

Výsadbou nových stromů v obci Plchovice obnoví sad, který zde byl původně. A nejen to, nové stromy b…