Ředitel SUZ MV převzal ocenění od cizinecké policie

12.12.2017 19:49

V pondělí 11. prosince se v Černínském paláci v Praze uskutečnil 9. ročník ankety „Policista roku ŘSCP“. Ředitel služby cizinecké policie plk. Milan Majer vyznamenal nejlepší policisty cizinecké policie za rok 2017.

Ředitel SUZ MV převzal ocenění od cizinecké policie
Foto: SUZ MV
Popisek: Ředitel služby cizinecké policie plk. Milan Majer vyznamenal ředitele Správy uprchlických zařízení MV Pavla Bacíka

Pozvání přijalo mnoho vzácných hostů a tak ocenění přebírali medaile a trofeje nejen z rukou ředitele služby cizinecké policie plk. Milana Majera, ale i ministra vnitra ČR Milana Chovance, náměstkyně ministra vnitra Moniky Pálkové, policejního prezidenta genmjr. Tomáše Tuhého, prvního náměstka policejního prezidenta brig. gen. Martina Vondráška, náměstka policejního prezidenta pro SKPV plk. Jaroslava Vilda, rektora Policejní akademie České republiky v Praze Josefa Salače, předsedy představenstva pražského Aeroholdingu, a.s. Václava Řehoře a v neposlední řadě ředitele Správy uprchlických zařízení Ministerstva vnitra Pavla Bacíka.

Právě ředitel SUZ MV Pavel Bacík převzal z rukou plk. Majera ocenění za významnou spolupráci a podporu služby cizinecké policie v uplynulém roce.

„Ocenění přebírám jménem celé Správy uprchlických zařízení a jejích zaměstnanců. Myslím si, že je to ocenění všech“ poděkoval Pavel Bacík za ocenění.

„Jsem rád, že se podařilo vybudovat důstojné podmínky pro policisty v zařízeních SUZ MV. Máme vynikající profesionální vztahy a cítíme vzájemnou podporu,“ dodal ředitel SUZ MV.

Na závěr slavnostního dne vyslovil plk. Milan Majer uznání a dík za podporu cizinecké policie ministru vnitra České republiky Milanu Chovanci udělením zlaté pamětní medaile.

Více zde.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

22:04 Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

Kriminalisté Národní centrály proti organizovanému zločinu služby kriminální policie a vyšetřování (…