Ředitelství silnic a dálnic omezí běžnou údržbu komunikací v době konání Velké ceny Brna

02.08.2017 21:34

V zájmu zachování plynulosti dopravy při nadcházejícím exponovaném víkendu nebudou prováděny na komunikacích ve správě ŘSD (D1, D2, D46) žádné práce údržby, jejichž zajištění vyžaduje snížení počtu jízdních pruhů.

Ředitelství silnic a dálnic omezí běžnou údržbu komunikací v době konání Velké ceny Brna
Foto: ŘSD
Popisek: Logo ŘSD

Omezení činnosti údržby platí: 3. 8. 2017 – 6. 8. 2017 v čase 8 – 21 h.

Opatření se nevztahuje na dlouhodobé uzavírky a na operativní zajištění dopravních nehod nebo havárií.

Všem řidičům doporučujeme vždy před jízdou využívat stránek www.dopravniinfo.cz, kde jsou nonstop dostupné aktuální dopravní informace. Mohu si zde stáhnout také naši mobilní aplikaci: http://portal.dopravniinfo.cz/servis-ridicum/mobilni-aplikace. Aplikace vyhodnocuje dopravní situaci v reálném čase a na konkrétní trase. Pokrývá dálnice ČR, poskytuje záběry z dopravních kamer a automaticky aktualizuje informace o dopravní a meteorologické situaci. Aplikace je ke stažení zdarma pro všechny uživatele Android, iPhone i Windows Mobile. Aplikaci je možné spustit také pomocí internetového prohlížeče na adrese http://m.dopravniinfo.cz.

Všem řidičům je na většině dálnic (viz mapa) k dispozici také bezplatná asistenční služba. Asistenční služba je zajišťována pracovníky ŘSD a funguje 24 hodin denně, 7 dní v týdnu, 365 dní v roce. Řidiči se na asistenční službu mohou obrátit z v případě jakýchkoliv potíží, příjezd vozidla i zásah na místě, kterým bude zajištěna plynulost a bezpečnost provozu, je zcela zdarma. Dojezdový čas je do cca 20 minut. Řidiči se mohou na asistenční službu obrátit také s dotazem na aktuální dopravní situaci. Kontakt - 800 280 281.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

ČEZ: Uzávěrka 10. ročníku soutěže „Vím proč“ se blíží

13:04 ČEZ: Uzávěrka 10. ročníku soutěže „Vím proč“ se blíží

Už jen necelý měsíc mohou žáci základních a středních škol posílat videa do soutěže „Vím proč“ o nej…