Regionalnitelevize.cz odvysílá cyklus Nanovelmoc Česko

13.09.2019 11:40

Nanovelmoc Česko - tak se jmenuje nový pětidílný seriál, který odvysílá program regionálnítelevize.cz. První díl mohou diváci sledovat již tuto sobotu.

Regionalnitelevize.cz odvysílá cyklus Nanovelmoc Česko
Foto: red
Popisek: Regionálnítelevize.cz

Seriál vznikal ve spolupráci s klastrem Nanoprogress a jeho cílem je přiblížit veřejnosti směřování výzkumu v oblasti nanotechnologií a aplikační potenciál nanomateriálů. A to v nejrůznějších oborech - potravinářství, biomedicíně, kosmetice, či životním prostředí.

Seriál poběží vždy v sobotu v časech 19.20, 23.20 (reprízy neděle 7.20, 11.20 a 15.20) a ve středu v 17.20 a 21.20 (reprízy čtvrtek 5.20, 9.20 a 13.20).

Regionalnitelevize.cz se jako jediný celostátní tematický program od svého počátku věnuje  pozitivnímu regionálnímu zpravodajství a zajímavostem z moravských, českých a slezských regionů a zpravodajsky pokrývá všechny kraje České republiky. Jako jediná televize s regionálním obsahem je součástí projektu tv metrového měření. Měsíčně si ji naladí kolem 400 tis. unikátních diváků.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministerstvo spravedlnosti: Vítězství v soutěži Úřednický čin roku

22:04 Ministerstvo spravedlnosti: Vítězství v soutěži Úřednický čin roku

Ministerstvo spravedlnosti gratuluje týmu z odboru strategie a koncepce justice, který získal presti…