Regionalnitelevize.cz si připomene 100 let republiky rozhovorem i vzpomínkou na rodinu Masarykových

25.10.2018 9:14

Sto let republiky si ve svém vysílání připomene také regionalnitelevize.cz. Připravuje rozhovor s historikem i výpověď pamětnice Hany Pardubové vzpomínající na Masarykovu rodinu.

Regionalnitelevize.cz si připomene 100 let republiky rozhovorem i vzpomínkou na rodinu Masarykových
Foto: red
Popisek: Regionálnítelevize.cz

Rodina Hany Pardubové měla blízký vztah k rodině T. G. Masaryka. Její otec podporoval kandidaturu T. G. Masaryka za valašská města do říšského parlamentu a doprovázal jej během volebních kampaní. Její dvě tety sloužily v rodině T. G. Masaryka a i po ukončení služby, po 1. světové válce, udržovaly s Charlottou Masarykovou a poté i s dcerami Olgou a Alicí korespondenci. Všechny dopisy jsou součástí rodinného archivu.

Pořad bude regionálnítelevize.cz vysílat premiérově v sobotu 27. 10. v 19:20, 23:20 a v neděli 28. 10. v 7:20, 11:20 a 15:20. Rozhovor s historikem Tomášem Baletkou pak bude vysílán v neděli 28. října v bloku 60 minut v premiéře v 17:20 a 21:20.

Regionalnitelevize.cz se jako jediný celostátní tematický program už 6 let věnuje pozitivnímu regionálnímu zpravodajství a zajímavostem z moravských, českých a slezských regionů a zpravodajsky pokrývá všechny kraje České republiky. Je distribuována všemi dostupnými platformami - prostřednictvím satelitu ASTRA 3B, pozemního digitálního vysílání DVB-T (MUX RS8), kabelových operátorů či IPTV provozovatelů. Jako jediná televize s regionálním obsahem je součástí projektu tv metrového měření.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

22:04 Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

Kriminalisté Národní centrály proti organizovanému zločinu služby kriminální policie a vyšetřování (…