Rekordní červenec Skupiny Barrandov: Bodovalo především nové zpravodajství nebo Doktorka Kellerová

01.08.2016 17:55

Meziroční skok o 23 procent ve sledovanosti zaznamenala v letošním červenci televizní Skupina Barrandov. Průměrný podíl dosáhl hodnoty 8 procent, což je historické maximum.

Rekordní červenec Skupiny Barrandov: Bodovalo především nové zpravodajství nebo Doktorka Kellerová
Foto: red
Popisek: TV Barrandov

Razantní růst táhl především hlavní kanál TV Barrandov, který dosáhl podílu 5,9 %. Dařilo se i tematickým kanálům KINO Barrandov, Barrandov PLUS a Barrandov MUZIKA: všechny tři překonaly své měsíční rekordy.

„Na úspěšném výsledku měla zásadní vliv především řada zcela nových formátů, které jsme pro diváky připravili na začátek prázdnin. Velmi pozitivní reakci jsme zaznamenali především na novou a rozšířenou podobu zpravodajské relace Naše zprávy,“ říká Jaromír Soukup, předseda představenstva společností Barrandov Televizní Studio a Empresa Media.

Nejsledovanějším pořadem byl premiérový díl nového seriálu DOKTORKA KELLEROVÁ s Kateřinou Brožovou v hlavní roli, který si 15. července nenechalo ujít 464 000 diváků, což představuje podíl ve výši 14,5 procenta.

Permanentní růst potvrdily v červenci i tematické kanály skupiny. Sledovanost stanice KINO Barrandov stoupá od února, v minulém měsíci dosáhla podílu 1,4 %. Dosavadní rekordy pokořily také kanály Barrandov PLUS (0,6 %) a Barrandov MUZIKA (0,2 %).

Červencová sledovanost gradovala v minulém týdnu, kdy Skupina Barrandov dosáhla dosavadního rekordního týdenního podílu 8,4 %. Hlavní kanál zaznamenal hodnotu 6,2 %, KINO Barrandov a Barrandov PLUS dosáhly svého rekordu 1,5 %, respektive 0,6 %.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: komerční tisková zpráva

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

ČEZ: Infocentrum JE Dukovany zve na speciální zábavně naučný dětský program „Po stopách elektřiny“

19:19 ČEZ: Infocentrum JE Dukovany zve na speciální zábavně naučný dětský program „Po stopách elektřiny“

Energetici na sobotu 4. května připravili pro malé návštěvníky speciální program zaměřený na výrobu …