Remoska® v novém hávu září barvami

01.11.2014 18:02

Univerzální pomocnici značky REMOSKA® dobře znají hospodyňky nejen u nás, ale i za hranicemi České republiky. Letos uplynulo neuvěřitelné půl století, od doby kdy tato chytrá pomocnice poprvé vstoupila do našich kuchyní.

Remoska® v novém hávu září barvami
Foto: Remoska
Popisek: Remoska

Během let jsme si zvykli na její tradiční design, který ale na konci roku 2014 dozná významných změn, a to především co se barevného spektra týká. Díky investicím do nových technologií, které umožňují povrchovou úpravu Remosek vícevrstvým materiálem Teflon® Select, jsou nové modely nejen pestré, ale ještě odolnější. Pokud hledáte ideální tip na vánoční dárek, s novou Remoskou nemůžete sáhnout vedle…

REMOSKA® je po dlouhá desetiletí všestrannou stálicí českých kuchyní. Tato elektrická pečící mísa umožňuje snadnou, velmi chutnou, zdravou a úspornou přípravu pokrmů kdekoliv! Díky důmyslné konstrukci se hodí pro nejrůznější postupy, od klasického vaření, přes pečení, zapékání, k dušení či rozmrazování. Stačí jen zapnout hl. vypínač (není nutná regulace) a připravit pokrm odpovídající zdravé výživě i dietě, tedy vařit bez tuku a s minimálními ztrátami vitamínů a živin.

Ale její největší výhodou zůstává minimální spotřeba el. energie. „Víte, že  náklady na 10 min předehřátí el. trouby jsou stejné jako 1 hodina provozu Remosky?“

Design Remosky je věrný původním modelům z 50. let. Co se však mění, jsou použité technologie a materiály. Výrobce pečících mís kráčí ruku v ruce s moderní dobou a neustále investuje do vývoje a inovací. Právě díky tomu, spatří letos v předvánočním období světlo světa nový model Remosky, který na první pohled zaujme módními barvami.

„Rozhodli jsme se pro nákup nových výrobních zařízení pro povrchovou úpravu našich produktů – elektrických pečících mís značky Remoska. Cílem této investice v řádu několika miliónů je rozšířit naši nabídku a zákazníkům nabídnout ještě vyšší kvalitu“, říká Ivo Svoboda, spolumajitel společnosti. 

Značka aktuálně zařazuje do své nabídky nové modely s barevnou povrchovou úpravou Teflon® Select v barvách zlatá „Champagne Gold“, červená „Hot Chilli“ a modrá „Lavender Blue“. Vyšší kvalitu i lepší vlastnosti zaručuje vícevrstvý, nepřilnavý materiál Teflon® Select od společnosti DuPont, který je ve srovnání s  dvouvrstvým Teflon® Classic i odolnější proti poškrábání.

Novinky od Remosky se dostanou do prodeje ještě v předvánočním období, a tak mohou zajímavé barevné pomocnice rozzářit Vaší kuchyni již během svátečního vaření a pečení. Prodejní cena by neměla výrazně převyšovat cenu klasických modelů. K dispozici budou 2 velikostí – objemu 2 litry a 4 litry.
Nechte tedy svou kuchyni hýřit barvami s novinkami značky REMOSKA®!

Remoska®

Elektrická pečící mísa REMOSKA® je na našem trhu dobře známá a velmi oblíbená. Začala se vyrábět kolem roku 1957 a brzy si našla velkou oblibu v českých domácnostech pro svoji univerzálnost přípravy všech druhů jídel, dlouhou životnost a nenáročnou obsluhu a údržbu. V oblibě ji měla nejen starší generace našich maminek a babiček, které na její služby nedají dopustit. Díky své všestrannosti, ceně i výrazně nižší spotřebě energie získává nové příznivce i v moderní době. Je upřednostňována oproti klasickým troubám i dalším výdobytkům na poli aktuálních kuchyňských elektrospotřebičů. Další informace najdete na: www.remoska.cz.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Nadace ČEZ: V Pardubicích byly vysazeny tradiční odrůdy stromů

11:46 Nadace ČEZ: V Pardubicích byly vysazeny tradiční odrůdy stromů

Lokalita U Trojice v Pardubicích prochází změnou. Byly zde vysazeny tradiční odrůdy ovocných stromů.…