Roadshow E.ON City nabídne zábavu, sport i vzdělání nejen pro děti

25.04.2014 12:40

Projekt, který odstartoval 14. dubna v Pardubicích a až do konce června bude pokračovat po celé republice, nabídne bohatý program plný zábavy, sportovního vyžití i vzdělání jak školáky, tak pro jejich rodiče a ostatní návštěvníky roadshow.

Roadshow E.ON City nabídne zábavu, sport i vzdělání nejen pro děti
Foto: E.ON
Popisek: E.ON

E.ON City po dobu dvou měsíců navštíví 43 zastávek. Dopolední část programu bude věnována dětem, odpoledne se budou moci dospělí dozvědět nejen zajímavé tipy na úspory za energie, ale i informace o zdravém a ekologickém bydlení.

Společnost E.ON navíc odmění v každém městě fanoušky ekologie. Prvních sto návštěvníků, kteří donesou  nefunkční, nikoli  však rozbitou úspornou žárovku,  získá výměnou funkční. Sebrané žárovky budou prostřednictvím kolektivního systému Ekolamp později zrecyklovány.

Návštěvníci mohou vyzkoušet řadu jedinečných atrakcí, jako například štěpení atomu kladivem či dovádění ve skákacím hradu. 

Až 240 dětí z prvních až pátých tříd vybraných základních škol se v průběhu konání roadshow střetne v turnaji E.ON City Cup. Jedinečnost projektu dokazuje fakt, že se hraje na historických náměstích, v centrech měst, zkrátka tam, kde se fotbal často nehraje. Výjimečnou atmosféru dokresluje hrací plocha. Turnaj se hraje v kruhových arénách z dílny úspěšného německého fotbalového reprezentanta Michaela Rummeniggeho.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

ČEZ: Infocentrum JE Dukovany zve na speciální zábavně naučný dětský program „Po stopách elektřiny“

19:19 ČEZ: Infocentrum JE Dukovany zve na speciální zábavně naučný dětský program „Po stopách elektřiny“

Energetici na sobotu 4. května připravili pro malé návštěvníky speciální program zaměřený na výrobu …