Ronaldo, Messi a spol. na SPORT 5!

27.05.2019 10:42

Konečně! Pravidelná fotbalová show tvořena fanoušky pro fanoušky míří na SPORT 5. Pořad 'LIFE'S A PITCH' přináší každý týden odlehčený pohled do světa nejpopulárnějšího kolektivního sportu na světě a věnuje se hlavním událostem, které hýbou fotbalovým děním.

Ronaldo, Messi a spol. na SPORT 5!
Foto: LIFE'S A PITCH
Popisek: LIFE'S A PITCH

Diváci se tak mohou těšit na reportáže z elitních fotbalových soutěží a na největší hvězdy jako Cristiano Ronaldo, Lionel Messi, Neymar a mnoho dalších. “Jsme rádi, že můžeme do našeho programu zařadit pravidelný fotbalový pořad, který v poslední době v naší nabídce chyběl,” těší ředitele televize SPORT 5 Petra Schreiera. 

Fotbal každý týden přináší malá i velká vítězství. Díky nové unikátní fotbalové show nepřijdete o žádnou důležitou událost. Chybět nebudou aktuální rozhovory s hráči, trenéry a fanoušky.  Fotbalový pořad 'LIFE'S A PITCH' sledujte na SPORT 5 každý pátek. 

Autor fota: LIFE'S A PITCH
 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Za DSZ - ZA PRÁVA ZVÍŘAT kandiduje do Evropského parlamentu 90 procent žen

23:08 Za DSZ - ZA PRÁVA ZVÍŘAT kandiduje do Evropského parlamentu 90 procent žen

Demokratická strana zelených - ZA PRÁVA ZVÍŘAT jde do nadcházejících eurovoleb s plnou kandidátní li…