S ČT SPORT NA VRCHOL VI. - Beskydy

07.03.2016 14:03

Bílá – Beskydy 4. – 6. 3. 2016

S ČT SPORT NA VRCHOL VI. - Beskydy
Foto: Sport Bohemia, a.s.
Popisek: S ČT SPORT NA VRCHOL

1. den (pátek)

Ski areál Bílá popáté. Středisko v Beskydech je po Špindlerově Mlýnu druhou nejčastější zastávkou naší soutěže a opět se potvrdilo, že zájem o amatérské závodní lyžování je v tomto regionu veliký. Účastníci se museli vyrovnat s náročnou tratí a nejlépe to nakonec zvládli Kateřina Doležalová a Dalibor Hykel - vítězové prvního dne.

2. den (sobota)

Druhý soutěžní den přilákal do Bílé davy zájemců, závodní dresy rychle mizely z věšáků a na sjezdovce se vytvořila velmi slušná konkurence více než 80 lyžařů. Mezi nimi vynikal Michal Vašina, který s námi závodí už několik let a tentokrát už si kýžený postup do finálového kempu vybojoval, ženskou část soutěže ovládla Dana Spáčilová.

3. den (neděle)

Třetí závodní den ve ski areálu Bílá nečekalo na soutěžící úplně ideální počasí, to je pravda. Ranní déšť mohl od výletu na sjezdovku leckoho odradit. Ten, kdo na Bílou dorazil, rozhodně nelitoval. Úspěšného konce svého příběhu se dočkal vytrvalý bojovník Richard Čibenka, který na Bílé dvakrát prohrál ve finále, ale třetí pokus už mu vyšel a stal se dalším účastníkem našeho finálového kempu.

Poslední závody v této sérii se měly konat v moravském areálu Annaberg (Jeseníky), pro špatné sněhové podmínky se však závody přesunují do nedaleko vzdáleného areálu Ski aréna Karlov (Malá Morávka), termín je beze změn 11. – 13.  3. 2016.

 

 Vaše ČT Sport

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: az

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Český statistický úřad: Vstup do Evropské unie proměnil Česko

7:14 Český statistický úřad: Vstup do Evropské unie proměnil Česko

Před 20 lety Česko vstoupilo do Evropské unie, a započala tak etapa ekonomických i společenských změ…