S Lukoilem natankujete v úterky levněji!

05.05.2014 14:20

Společnost LUKOIL připravila pro všechny řidiče speciální kampaň, během které budou moci zákazníci v jednom dni v týdnu ušetřit na tankování pohonných hmot. Akce bude probíhat každé úterý až do 27. května na všech čerpacích stanicích LUKOIL v České republice.

S Lukoilem natankujete v úterky levněji!
Foto: red
Popisek: Lukoil

Akce s názvem „V úterý den supercen, natankujte na týden!“ probíhá každé úterý od 6. do 27. května na čerpacích stanicích LUKOIL a nabízí tak řidičům jedinečnou příležitost ušetřit na koupi kvalitního paliva. „S tímto druhem kampaně máme velmi dobré zkušenosti již z minulosti. Nabízíme kvalitní produkty a paliva za ještě atraktivnější ceny, které jsou u našich zákazníků populární a zároveň lákáme k doplnění paliva i ty řidiče, kteří naše čerpací stanice doposud nenavštívili, “ říká Ladislav Béreš, marketingový manažer společnosti LUKOIL Czech Republic.

Čerpací stanice LUKOIL mají navíc pro své zákazníky v České a Slovenské republice připravenou kampaň, během které si budou moci zakoupit kombinaci Hot Dog + Kofola 1L za zvýhodněnou cenu 39,90 Kč v České republice a na Slovensku za 1,79 EUR. Akční nabídka bude na vybraných čerpacích stanicích probíhat od 9. května do 31. července.

Více se o aktivitách společnosti LUKOIL dozvíte na webových stránkách www.lukoil.cz.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

22:04 Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

Kriminalisté Národní centrály proti organizovanému zločinu služby kriminální policie a vyšetřování (…