SÚIP: Výměna zkušeností se zástupci Národního inspektorátu práce Slovenské republiky

16.10.2018 9:00

Pracovní setkání zástupců Státního úřadu inspekce práce (SÚIP), Ministerstva práce a sociálních věcí ČR (MPSV) s představiteli slovenského Národního inspektorátu práce (NIP) se uskutečnilo ve dnech 27. - 28. září 2018 ve vzdělávacím středisku NIP Malá Lučivná.

SÚIP: Výměna zkušeností se zástupci Národního inspektorátu práce Slovenské republiky
Foto: SÚIP
Popisek: Státní úřad inspekce práce.

Jeho účastnici kromě výměny zkušeností přijali návrhy a opatření vyplývajících se závěrů schůzky zástupců zemí V4, konané 5. června v Budapešti. Diskutován byl rovněž návrh „Dohody o vzájemné spolupráci mezi Národným inšpektorátom práce SR, Státním úřadem inspekce práce ČR a Ministerstvem práce a sociálních věcí ČR“.

V odpočinkovém bloku, který následoval odpoledne po pracovní části, se konal fotbalový turnaj za účasti týmů slovenských oblastních inspektorátů práce. Jako host na něm vystoupil a Českou republiku reprezentoval společný tým pracovníků SÚIP a MPSV, který obsadil s jedinou porážkou a vysoce aktivním skóre 13:2 krásné 3. místo z celkového počtu 10 účastníků.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hospodářská komora pomůže podnikatelům s podáním elektronického daňového přiznání

19:02 Hospodářská komora pomůže podnikatelům s podáním elektronického daňového přiznání

Už jen přibližně dva týdny – do 2. května – mají podnikatelé čas na elektronické podání daňového při…