SYNOT: Slovácká tržnice Konírna: to nejlepší z regionu

23.10.2015 14:26

Široká nabídka kvalitních a čerstvých výrobků od regionálních dodavatelů a producentů pod jednou střechou. To je Slovácká tržnice - Konírna, která se nachází v Uherském Hradišti, v areálu bývalých kasáren.

SYNOT: Slovácká tržnice Konírna: to nejlepší z regionu
Foto: synot.cz
Popisek: Slovácká tržnice v Uherském Hradišti

„Slovácká tržnice je v provozu teprve měsíc, nicméně již nyní můžeme konstatovat, že jsme s návštěvností velmi spokojeni. Areál se dostal rychle do povědomí veřejnosti a to je dobře,“ uvedla Magda Pekařová, tisková mluvčí skupiny SYNOT.“

Své výrobky či produkty ve Slovácké tržnici stabilně nabízí 27 prodejců, další využívají možnosti krátkodobých pronájmů a jsou zde pouze určité dny v týdnu. Díky tomu je nabízený sortiment velmi pestrý.

„Nabídka je velmi široká – jde o ovoce, zeleninu, mléčné nebo cukrářské výrobky, maso a uzeniny, pečivo, víno, med, marmelády, bylinky, mošty, sirupy, koření, domácí těstoviny, palačinky, vajíčka, domácí potřeby, květinová aranžmá, pletené a textilní výrobky, dřevořezby, ručně vyráběná mýdla a svíčky, keramiku, zahrádkářské potřeby a řadu dalších produktů. Jednáme přitom i s dalšími prodejci, proto věříme, že zákazníkům již brzy budeme moci nabídnout ještě pestřejší sortiment. Již brzy nabídku rozšíříme například o prodej sudových vín ze Slovácka,“ přiblížila Pekařová.

Přímo v areálu je navíc možnost občerstvení, a to formou bistra, které nabízí denně teplé polévky, grilovaná kuřata, klobásky, pečená kolena, sýry a řadu dalších pokrmů. V areálu je však možné koupit také těstoviny, lívance, toasty, palačinky a k tomu například kávu, ovocný cider nebo čepované pivo.

Zákazníkům nákup ve Slovácké tržnici příležitostně zpestřují speciálně zaměřené akce. Například dětem jsou každou sobotu určeny tematické tvořivé dílny, divadlo, pohybové aktivity nebo jízdy na koních. Myšleno je ale na všechny generace.

„Pro naše klienty jsme již připravili několik zajímavých akcí, jako například ochutnávku burčáku nebo klobás či degustaci kávy. Připravena je také ochutnávka pekařských výrobků, ale také svatomartinských vín a dalších gastronomických pochoutek, rozsvěcení vánočního stromu a Vánoční trhy. Podobné akce budou samozřejmě následovat i v roce 2016,“ doplnila mluvčí.

Slovácká tržnice má za úkol především podpořit drobné živnostníky a podnikatele místního regionu a na druhé straně nabídnout veřejnosti kvalitní produkty a výrobky ze Slovácka, které seženou na jednom místě. Svou pobočku zde za podpory Nadace SYNOT otevřel i Region Slovácko se značkou Tradiční výrobek Slovácka. V dohledné době navíc v tržnici otevře svou prodejnu také chráněná dílna Manlomka, která zaměstná několik handicapovaných osob.

Poznámka redakce: 75% podíl ve společnosti OUR MEDIA a.s. vlastní společnost SYNOT INVEST LIMITED podnikatele a senátora Iva Valenty

Pozn. redakce: 79,920 % podíl ve společnosti OUR MEDIA a.s., provozující server Parlamentní listy vlastnila do 5.6.2023 společnost SYNOT INVEST LIMITED podnikatele a bývalého senátora Iva Valenty.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

Synot

79,920 % podíl ve společnosti OUR MEDIA a.s., provozovatele www.parlamentnilisty.cz vlastnila do 5.6.2023 společnost SYNOT INVEST LIMITED podnikatele a bývalého senátora Iva Valenty. Dalšími vlastníky společnosti OUR MEDIA a.s. jsou Michal Voráček, Jan Holoubek a Jiří Čermák.

autor: Tisková zpráva

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hospodářská komora: Evropa vyslyšela požadavky českých podnikatelů

16:05 Hospodářská komora: Evropa vyslyšela požadavky českých podnikatelů

Prioritou nové Evropské komise by se mohlo stát snížení administrativní zátěže podnikatelů. Tu býval…