SYNOT posiluje pozice ve Španělsku!

05.02.2020 12:52

Skupina SYNOT se rozhodla ještě více využít svého potenciálu na španělském trhu. Spojila proto síly s respektovanou španělskou společností INNOMATIC, jedním z nejvýznamnějších provozovatelů a distributorů loterních produktů v zemi, který se nově stal exkluzivním distributorem produktů značky SYNOT pro území celého Španělska.

SYNOT posiluje pozice ve Španělsku!
Foto: Archiv
Popisek: Synot - logo

„Rozhodli jsme se jít cestou jediného, exkluzivního distributora, který je detailně seznámen s místním trhem. Proto jsme po zralé úvaze dospěli k rozhodnutí o prodeji společnosti SYNOT GAMING SPAIN včetně exkluzivního práva k distribuci našich land-based produktů. Cílem tohoto kroku však rozhodně není utlumení našich aktivit. Očekáváme od něj naopak navýšení obchodního potenciálu a další růst našich aktivit v této oblasti,“ uvedl obchodní ředitel skupiny SYNOT Miroslav Valenta ml. a dodal: „Společnost INNOMATIC bude nadále distribuovat produkty pod hlavičkou SYNOT GAMING SPAIN. Na názvu společnosti se tedy nic nemění. Ve Španělsku jsme si doposud vypracovali velmi dobrou pozici, získali jsme zde velké zkušenosti. Právě na nich chceme dále stavět při expanzi do celé země. Spojením našich rozsáhlých mezinárodních zkušeností a produktového a distribučního know-how INNOMATICu bezpochyby zásadně urychlíme expanzi na jednom z největších loterních trhů v Evropě.“

Společnost SYNOT GAMING SPAIN působí ve Španělsku od roku 2014. Od této doby v zemi vybudovala stabilní základ pro další byznys. Dosud v zemi působila napřímo, případně ve spolupráci s jednotlivými regionálními distributory produktů značky SYNOT.

„Těší nás, že si vedení skupiny SYNOT vybralo k exkluzivní spolupráci právě INNOMATIC. Rádi se spojíme s týmem, který má desítky let trvající mezinárodní zkušenosti a kladné reference v celé řadě zemí po celém světě. SYNOT považujeme za velmi seriózní firmu, která si ve Španělsku stihla za poměrně krátký čas vybudovat dobrou pozici. Její produkty odpovídají požadavkům jednotlivých trhů i zákazníků. Jsme proto přesvědčeni o tom, že naše vzájemná spolupráce bude velmi prospěšná oběma stranám,“ uvedl CEO společnosti INNOMATIC, Antonio Gallardo.

SYNOT se hodlá nadále soustředit především na vývoj špičkových produktů, a to na základě vlastních mezinárodních zkušeností, které má v oblasti vývoje her a herních zařízení pro herny a kasina.

„Skupina SYNOT chystá novou produktovou řadu, určenou výhradně pro španělský trh. Novinkou je, že se nebude jednat pouze o videoloterní terminály, jak tomu bylo dosud. Nově přibydou také VHP stroje. Tento fakt již sám o sobě dokazuje další expanzi a především umožní vstup produktů značky SYNOT do dalších španělských regionů, ve kterých SYNOT dosud nepůsobil,“ uvedl Manuel Torres Alvarez, CEO společnosti SYNOT GAMING SPAIN.

Skupina SYNOT dnes dává práci přibližně třem tisícům osobám. Podniká téměř na všech kontinentech, a to ve více než dvaceti zemích světa. V dalších desítkách zemí působí prostřednictvím online kasina. Své obchodní aktivity má v Evropě, Africe, Americe i v Asii. Kromě loterního průmyslu a dodávky špičkových IT technologií, softwarových řešení a herních zařízení se věnuje také investicím v oblasti cestovního ruchu a sportu, podpory startupových projektů, mediálním aktivitám a dalším podnikatelským odvětvím.

Poznámka redakce: 75% podíl ve společnosti OUR MEDIA a.s. vlastní společnost SYNOT INVEST LIMITED podnikatele a exsenátora Iva Valenty

Pozn. redakce: 79,920 % podíl ve společnosti OUR MEDIA a.s., provozující server Parlamentní listy vlastnila do 5.6.2023 společnost SYNOT INVEST LIMITED podnikatele a bývalého senátora Iva Valenty.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

Synot

79,920 % podíl ve společnosti OUR MEDIA a.s., provozovatele www.parlamentnilisty.cz vlastnila do 5.6.2023 společnost SYNOT INVEST LIMITED podnikatele a bývalého senátora Iva Valenty. Dalšími vlastníky společnosti OUR MEDIA a.s. jsou Michal Voráček, Jan Holoubek a Jiří Čermák.

autor: Tisková zpráva

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

22:04 Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

Kriminalisté Národní centrály proti organizovanému zločinu služby kriminální policie a vyšetřování (…