SŽDC: Mimořádná změna železniční osobní dopravy od 5. září

26.08.2016 11:39

Správa železniční dopravní cesty připravila na pondělí 5. září mimořádnou změnu jízdního řádu železniční osobní dopravy 2016. Od tohoto data dochází jen k minimálním úpravám v jízdě vlaků.

SŽDC: Mimořádná změna železniční osobní dopravy od 5. září
Foto: szdc.cz
Popisek: Správa železniční dopravní cesty

V dálkové dopravě prodlužuje dopravce LEO Express na trati 320 vždy v úterý vlak 1357 z Karviné hl. n. do Bystřice. Ve stejný den jsou naopak zrušeny vlak 1359 v úseku Bohumín – Bystřice a vlak 1364 v úseku Karviná hl. n. – Bohumín. 

V regionální dopravě dochází na trati 071 k minutovým úpravám u všech vlaků zastavujících ve stanici Luštěnice. Změna byla vyvolána přemístěním nástupiště do jiné polohy v souvislosti s rekonstrukcí tratě Nymburk – Mladá Boleslav.

Doporučujeme cestujícím, aby se před nástupem své cesty přesvědčili o aktuálním stavu svého vlakového spojení, nejlépe v internetových vyhledávačích. Veškeré změny jsou také zveřejněny na internetových stránkách www.szdc.cz nebo www.cd.cz a dále v příslušných železničních stanicích. Další podrobné informace lze rovněž získat v osobních pokladnách a informačních střediscích Českých drah a na kontaktních místech ostatních železničních dopravců.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Tak určitě! Nová kampaň na obrazovkách České televize propaguje pozitivní hodnoty ve sportu

7:23 Tak určitě! Nová kampaň na obrazovkách České televize propaguje pozitivní hodnoty ve sportu

Fair play, boj proti předsudkům, všestrannost a nutnost spolupráce rodičů a trenérů. To jsou témata …