Samsung uvádí na trh novou sušičku

14.12.2014 13:00

Sušička s tepelným čerpadlem s označením DV80F5E5HGW/EE je energeticky úsporná (třída A++), nabízí senzorické sušení a mnoho promyšlených programů. Navíc si uživatel může zvolit stranu, na kterou se budou otevírat její dvířka. Při zakoupení nové sušičky společně s jednou ze tří praček třídy F500 nabízí Samsung zpětný bonus až 3 590 Kč.

Samsung uvádí na trh novou sušičku
Foto: Samsung
Popisek: Samsung

Společnost Samsung Electronics Co., Ltd., světový inovátor v oblasti domácích spotřebičů, představila na českém a slovenském trhu novou sušičku DV80F5E5HGW/EE. Díky technologii tepelného čerpadla vyniká energetickou úsporností, prádlo suší za pomoci systému senzorů a zaručuje dokonalý výsledek nejen díky 11 volitelným programům. Najednou zvládne až 8 kg prádla a na LED displeji lze sledovat čas zbývající do konce sušení, kontrolovat průběh cyklu a zjistit jakoukoli drobnou závadu včetně jejího řešení.

„Při vývoji sušičky DV80F5E5HGW/EE jsme se soustředili na vše, co je podstatné pro její uživatele. Pokročilé technologie nám umožňují nabídnout vysoký uživatelský komfort. Nejen speciální programy, které vysuší prádlo přesně podle představ, ale také například možnost vybrat si stranu, na kterou otevřeme dveře sušičky, jednoznačně usnadňují uživatelům práci,“ vysvětluje Kateřina Holíková, produktová manažerka pro pračky společnosti Samsung Electronics Czech and Slovak, a dodává: „Další unikátní funkcí je Smart Check, která rozpozná a diagnostikuje problémy v rané fázi
a poskytuje rychlé a snadné řešení pomocí chytrého telefonu.“

Krásná i praktická

Nová sušička v portfoliu značky Samsung vyniká elegantním designem Crystal Gloss, který je plně sjednocen s designem praček F500. Jednoduché ovládání je zajištěno pomocí grafického LED displeje. Oboustranná dvířka lze namontovat do požadovaného směru otvírání a případná změna stran je velmi snadná a rychlá. Svou kapacitou odpovídá vysokým nárokům moderní doby a během jednoho cyklu lze usušit až 8 kg prádla, čímž šetří čas a energii. K dispozici je praktické vnitřní osvětlení bubnu sušičky, aby manipulace s prádlem byla co nejjednodušší.

Nabitá technologiemi

Pomocí technologie senzorů vlhkosti a teploty je kontrolována délka programu a dle dané situace dochází adekvátně k regulaci spotřeby energie. Buben s otvory ve tvaru diamantů se velmi osvědčil v pračkách Samsung, proto je jím vybavena i nová sušička. „Diamanty“ vytváří vzduchové polštáře, díky kterým je proces sušení efektivnější a šetrnější. Pro udržení konstantního výkonu sušičky je nezbytné, aby byl její kondenzační filtr pravidelně udržován. DV-F500 rozpozná, kde je potřeba filtr vyčistit a upozorní na to červenou ikonkou. Množství kondenzátu v nádobce zase znázorňuje indikátor v levém horním roku sušičky, díky tomu mají uživatelé přehled o tom, kdy je nutné nádobku vyprázdnit.

Domácí lékař

Neocenitelným pomocníkem je funkce Smart Check. Sušička sama rozpozná a diagnostikuje problémy v rané fázia upozorní uživatele na možný problém na LED displeji. Kód z displeje pak stačí naskenovat do chytrého telefonu a návod na rychlé a snadné řešení je hned po ruce. Zdlouhavé čtení návodu k použití už není potřeba a vyslyšení pokynů pomůže předejít závažnějším závadám, které by si vyžádaly zásah opraváře.

Zpětný bonus při nákupu společně s pračkou

Pokud si zákazníci od 1. prosince zakoupí novou sušičku společně s jedním z vybraných modelů praček Samsung (viz tabulka níže), mohou získat zpětný bonus ve výši až 3 590 Kč. Výše bonusu se liší dle jednotlivých modelů praček. K získání slevy se stačí po nákupu zaregistrovat na webových stránkách www.samsung-bonus.eu.Je potřeba vyplnit výrobní čísla obou přístrojů a nahrát účtenku. Samsung peníze následně zašle zákazníkovi na účet, nebo složenkou. Nabídka platí pro prvních 70 zaregistrovaných kombinací, nejpozději do 28. 2. 2015

Modely praček Samsung, na které se vztahuje zpětný bonus:

Model                                   MOC          Zpětný bonus

Sušička

DV80F5E5HGW/EE          21 990 Kč

Pračky

WF80F5E2U2W/LE          14 790 Kč     2 990 Kč
WF80F5E5U2W/LE          15 790 Kč     3 290 Kč
WF80F5E5U4W/LE          17 490 Kč     3 590 Kč

Sušička bude v prodeji od 1. prosince 2014 za MOC 21 990 Kč.

Technické parametry DV80F5E5HGW/EE

Energetická třída    

  • A++

Účinnost sušení      

  • B

Maximální unáplň prádla  

  • až 8 kg

Spotřeba elektrické energie  

  • 235 kWh/rok

Hlučnost  

  • 65 dB(A) re 1pW

Funkce

  • Smart Check– rozpozná a diagnostikuje problémy v rané fázi a poskytuje rychlé a snadné řešení pomocí smartphonu
  • Indikátor průběhu sušení, ukazatel zbytkového času
  • Kontrolka pro včasné čištění filtru
  • Ukazatel množství kondenzátu v nádobce
  • Ochrana před zmačkáním

Design

  • Crystal Gloss design s grafickým LED displejem

Počet programů  

  • 11

Další funkce

  • Odložený konec, dětská pojistka, vypnutí zvuku, vnitřní osvětlení

Rozměry spotřebiče Š x V x H

  • 600x850x600 mm

Váha spotřebiče

  • 54 kg

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Ondřej Kolář byl položen dotaz

návrat Ukrajinců

Je podle vás fér někoho nutit jít válčit, když nechce, a lze takové lidi vůbec nějak motivovat? Jestli někdo před válkou utekl, myslíte, že je něco, co ho přiměje jít válčit? Vždyť není nic cennějšího, než život. A jelikož se válka pro Ukrajinu nevyvíjí vůbec dobře, není třeba řešit, co bude Ukrajin...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

DPP pořádá v sobotu výroční Den otevřených dveří na Kačerově u příležitosti 50 let pražského metra

22:12 DPP pořádá v sobotu výroční Den otevřených dveří na Kačerově u příležitosti 50 let pražského metra

Ve čtvrtek 9. května 2024 uplyne 50 let od slavnostního zahájení provozu první trasy metra v Praze. …