Sanatoria Klimkovice jsou opět v provozu

05.01.2021 10:54

Po dvoutýdenní prosincové přestávce se opět otevřela Sanatoria Klimkovice, která včera přivítala prvních padesát klientů. Do konce týdne by mělo nastoupit kolem 280 lidí.

Sanatoria Klimkovice jsou opět v provozu
Foto: mesto-klimkovice.cz, Jozef Oravec
Popisek: Klimkovice

Jedná se o dospělé i dětské pacienty, případně doprovody některých z nich. V provozu bude pouze hlavní budova - léčebna A, jejíž kapacita je 350 lidí. Léčebna B zůstává prozatím uzavřena a pokračuje tam kompletní rekonstrukce vanového oddělení.

V celých lázních nadále platí přísná hygienická opatření. Ve společných prostorách a na terapiích se musí klienti i personál pohybovat v rouškách, stále se nadstandardně dezinfikuje. Kavárny i restaurace zůstávají uzavřeny.

Klienti nesmí opouštět areál lázní, návštěvy z venku jsou zakázány, nefungují žádné služby pro veřejnost. Terapie se ale poskytují v plném rozsahu, pozitivní dopady rehabilitační péče by tak měly být plně zachovány. Pacienti, kteří s ohledem na svou diagnózu aktuálně potřebují lázeňskou péči, tak mohou žádat své praktické, případně odborné lékaře o vypsání návrhu.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Ing. Petr Bendl byl položen dotaz

Pomoc zemědělcům

Dobrý den, jste pro pomoc zemědělcům kvůli nepřízni počasí? Já to narovinu nechápu. Proč se pořád zemědělci tak podporují? Netvrdím, že to mají lehké, ale kdo to má dnes snadné? A podporují se snad jiná odvětví, protože se jim nedaří? Neměli by se zemědělci na takovou situaci připravit a třeba nějak...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Moravskoslezský kraj: Sobota nabídne na Hukvaldech Hrad plný pokladů

22:03 Moravskoslezský kraj: Sobota nabídne na Hukvaldech Hrad plný pokladů

Akce Hrad plný pokladů nabídne celodenní zábavný kulturní program na hradě Hukvaldy. Formou workshop…