Sberbank hypoteční dny vynesly bance 5% podíl na trhu

07.09.2013 17:01

Klienti Sberbank CZ ocenili výhodné podmínky v produktové nabídce. Bance se odměnili především zvýšeným zájmem o financování bydlení, který v létě vyústil v posílení postavení na trhu hypoték. 5% podíl na trhu s hypotékami je více než dvojnásobný v porovnání s celkovým podílem Sberbank CZ na českém bankovním trhu. Dokazuje, že zvláště u produktu hypotéky oceňují klienti dlouhodobý osobní vztah a férový přístup.

Sberbank hypoteční dny vynesly bance 5% podíl na trhu
Foto: Sberbank
Popisek: Sberbank

Místo okurkové sezóny znamenaly prázdniny pro Sberbank CZ zvýšený zájem o její produkty. Ukázalo se, jak je u hypoték pro klienty důležité vedení konta zdarma. Nabídka FÉR konta bez poplatků společně s bezplatným vedením úvěrového účtu byla také podpořena zpracováním úvěru zdarma. Banka u vybraných úvěrů nabízela navíc odhad nemovitosti za 0 Kč. V oblasti financování bydlení odpověděla Sberbank CZ na potřebu variability hypotečních služeb například pomocí mimořádné splátky ve výši 10 % ročně bez poplatku nebo možností odkladu splátek jistiny na počátku splácení až o 36 měsíců. 

„Červencový výsledek v podobě 5% podílu na trhu hypoték pro banku znamená posílení postavení oproti minulému roku o celé procento,“ uvedl Jiří Škrob, produktový manažer Sberbank CZ. „K bydlení jsme tak pomohli téměř 9 500 domácnostem, což znamená zvýšení komfortu bydlení pro více než 22 000 občanů. Pro představu, tolik lidí žije v okresním městě Vyškov nebo Kutná Hora,“ dodal Škrob. 

reklama

autor: Tisková zpráva

Ing. Miroslav Balatka byl položen dotaz

Můžete definovat, co je dezinformace?

Všichni o nich mluví, ale co to přesně je? Třeba za covidu jsme byly svědky toho, jak se měnilo, co je pravda a co dezinformace

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

DPP opraví tramvajovou trať na Letenském náměstí

13:04 DPP opraví tramvajovou trať na Letenském náměstí

Dopravní podnik hl. m. Prahy (DPP) začne od středy 17. dubna 2024 od brzkých ranních hodin s opravou…