Sberbank přichází s FÉR půjčkou bez poplatků a bez úroků

02.09.2013 16:35

Sberbank CZ inovuje od září nabídku produktů, jejichž společným znakem je férový přístup ke klientům. Stěžejním produktem podzimu se stává FÉR půjčka, která je do konce roku nabízena bez úroků! Klienti u ní také mohou za řádné splácení získat peníze zpět na běžný účet. Spuštění inovované půjčky bude podpořeno velkou reklamní kampaní.

Sberbank přichází s FÉR půjčkou bez poplatků a bez úroků
Foto: Sberbank
Popisek: Sberbank

Sberbank CZ na českém trhu dynamicky navazuje na činnost Volksbank CZ a od září přichází s inovovanou nabídkou FÉR půjčky. Jejími parametry klientům ukazuje, že i hotovostní půjčka může být fér. Klienti totiž neplatí nic za vyřízení půjčky a měsíční poplatek za vedení úvěrového účtu je 0 Kč. Navíc je FÉR půjčka od Sberbank CZ až do konce roku bez úroků. Aby byla oceněna i férovost samotných klientů, v případě řádného splácení dostane klient na běžný účet zpět částku ve výši až 100 000 Kč. Výše bonusu záleží na výši půjčky a splatnosti. Nabídka platí při sjednání do 31. 12. 2013.

„Protože u FÉR půjčky neplatí klienti do konce roku 2013 žádné úroky, v konkrétním případě půjčky ve výši 150 000 Kč se splatností 8 let je možné koncem roku ušetřit na úrocích přes 7 500 Kč,“ sdělil Roman Knaus, ředitel Sales management pro Retail Sberbank CZ. Pro získání FÉR půjčky stačí klientovi pouze jedna návštěva pobočky, předložení pouze 2 dokladů totožnosti a potvrzení o příjmu. „Pro klienty, kteří již mají úvěry u jiných bank a rádi by využili naší nabídky, jsme od poloviny srpna připravili nový produkt FÉR konsolidace. Umožňuje jim převedení jejich stávajících půjček do Sberbank,“ doplnil Knaus k nabídce férového úvěrování Sberbank. Převedením půjček do Sberbank CZ získá klient nižší celkovou splátku, možnost získání dodatečných prostředků a především ojedinělý bonus ve výši až 20 % z výše úvěru při jeho včasném splacení.

Součástí rodiny férových produktů Sberbank CZ je i FÉR konto, kde si může klient vybrat z několika variant. U varianty START získává nejdůležitější služby za 0 Kč. Další varianty jsou již zpoplatněny s tím, že FÉR konto EXTRA, určené pro nejnáročnější klienty, nabízí neomezené používání a transakce za 133 Kč měsíčně. Díky unikátní akci DÝŠKO jsou klienti férově odměňování za aktivní využívání služeb Sberbank CZ. Mohou tak získat každý měsíc až 500 Kč na Spořicí účet.

„O FÉR půjčce se lidé dozvědí i z TV spotu, který byl poprvé k vidění na kanálech skupiny PRIMA už v neděli 1. září. Produktovou kampaní navazujeme na úspěšnou imageovou kampaň ze srpna s hlavním mottem „Váš příběh. Vaše banka.“,“ uvedla Renata Němcová, marketingová ředitelka Sberbank CZ. „Spot byl natočen na naší pobočce v Praze Na Pankráci, jeho autorem je Jakub Kohák a výrobu zajistil produkční tým Savage,“ dodala Němcová.

O společnosti Sberbank CZ, a.s.

Na českém trhu působí Sberbank CZ (do února 2013 pod názvem Volksbank CZ) již od roku 1993, od 1. ledna 1997 jako samostatná akciová společnost. Jejím majoritním vlastníkem je Sberbank Europe AG s hlavním a jediným akcionářem Sberbank Rusko (Bank of Russia). Sberbank CZ je obchodní bankou se širokou nabídkou finančních produktů a služeb pro privátní i firemní klientelu.

www.SberbankCZ.cz

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hospodářská komora: Evropa vyslyšela požadavky českých podnikatelů

16:05 Hospodářská komora: Evropa vyslyšela požadavky českých podnikatelů

Prioritou nové Evropské komise by se mohlo stát snížení administrativní zátěže podnikatelů. Tu býval…