Show Jana Krause: plodný mim, food blog a tanec twerk

07.02.2014 11:13

Do dalšího dílu Show Jana Krause přijali pozvání herec Boris Hybner, food blogerka Markéta Pavleje Šimrová a lektorka tance Aneta Antošová. Premiéru dalšího dílu čtvrté série Show Jana Krause uvidíte v pátek 7. února ve 22.15 na Primě.

Show Jana Krause: plodný mim, food blog a tanec twerk
Foto: Nejvic.info
Popisek: Moderátor a herec Jan Kraus

Prvním hostem byl mim a herec Boris Hybner, který při svém příchodu rovnou sehrál „příchodovou“ scénku. „To jsi první v tomto pořadu, kdo sem přišel jako nějaký americký host – ti chodí do těchto show rovnou s nějakým připraveným výstupem, jako jsi teď přišel Ty,“ přivítal hosta moderátor. Moderátor se vyptával, jakou iniciativu chtěl nedávno Boris Hybner zakládat. „Kdy už teda něco založíš opravdu? Od tebe mi vždycky přijde nějaký mail, že chceš něco zakládat, pak se nic neděje a po čase přijde zase další mail s návrhem nové iniciativy,“ vyptával se moderátor. Probrali spolu film Klauni, na jehož námětu a přípravě se Boris Hybner podílel. Moderátora zajímaly nějaké konkrétní informace z jeho soukromí. Boris prozradil, že má čtyři děti a že jeden ze synů, Žožo, je z umělého oplodnění. „Myslím, že člověk se někdy musí dostat na dno, aby se odrazil a zase začal od nuly… Děje se toho v životě mnoho. Každé období má svého strašáka. Dříve to byl mor, pak tubera, teď rakovina. A tento typ úzkosti je ten, kdy člověk spolupracuje s nepřítelem. Čím více se té nemoci bojí, tím více je na lopatě. A je potřeba tomu čelit s humorem, s fanfarónstvím, kdyby bylo více humoru ve vztazích, v politice, to byste koukali… Někdo řekl, že humor bude novým náboženstvím lidstva, a já tomu věřím, myslím, že začínají dobré časy,“ zamýšlel se host. Moderátor se vyptával, jak by pan Hybner charakterizoval svá tři manželství. „První manželství, to byla 60. léta, typický květinový vztah s lahví dózovaného alkoholu. Druhé manželství, to byl typický vztah 70. let. Pak přišly devadesátky a třetí vztah,“ popisoval host. Prozradil, že je zajímavé, že jeho dvě dospělé dcery, které mají každá svou maminku, obě shodně milují koně a má jich každá hned několik. „Přitom po mně ten vztah ke koním určitě nemají,“ dodal host. Moderátor se vyptával, jestli si Boris jako pedagog vytipovává vhodné lidi jako budoucí mimy či klauny. Ten prozradil, že stále doma hraje na kytaru. „Já jsem k Tobě šel jednou na návštěvu a kytara byla slyšet po celém domě… Jestli chceš, půjčíme ti kytaru a můžeš dát kus blues,“ navrhl moderátor, takže Boris Hybner zahrál s kapelou blues. Moderátora zajímalo, co má Boris pracovně před sebou. „Já jsem úplně přecpaný pocity klaunství a s tím bych chtěl teď něco udělat. Tak já na tebe počkám před budovou a něco vymyslíme,“ ujistil moderátora host. Jan Kraus zavzpomínal, jak spolu svého času zakládali pořad 22. „A Ty jsi tam měl začít taky hrát, ale večer předtím jsi nám řekl, že si na to netroufáš a že do toho nejdeš, takže jsme na poslední chvíli sehnali Zdeňka Hrubého, který přišel o holi,“ upřesnil moderátor.

Jan Kraus pak přivítal food blogerku Markétu Pavleje, která je nominovaná na cenu Blog roku. „To je ale moje hobby, protože já jsem původně vizážistka, ale kolem vaření se teď začínají dít další moje aktivity,“ upřesnila blogerka a dodala, že blog si našel už své stálé návštěvníky. Dodala, že se z ní v poslední době stala profesionální food fotografka. „Některé věci se musí vyfotit hned, třeba steak, ale zase bábovka, ta vydrží na focení několik hodin,“ říkala Markéta. Jan Kraus prozradil, že má také svůj blog, Krausmagazín, ale že tam jídlo nefotí. „Když mám hlad, tak totiž ani nepíšu,“ dodal. Moderátora zajímalo, co je předností Markétiny kuchyně. „Hlavně musí být chutná, což někteří lidé v souvislosti se zdravým jídlem úplně vždycky nevnímají…“ popisovala Markéta a upřesnila, že kvůli dětem je možná v poslední době méně aktivní. „Ale zase kvůli dětem se snažím vymýšlet další recepty, aby to bylo zdravé jídlo, kvalitní, aby to bylo z dobrých ingrediencí…,“ popisovala. Pak došlo na Markétin druhý porod, který proběhl doma. „Nebylo to úplně plánované, ale nakonec jsem to nestihla do porodnice, tak jsem rodila doma. Bylo to super, mám na to neuvěřitelně hezké vzpomínky. Manžel na to vzpomíná moc rád, třebaže v mezidobí vypil všechen můj Armagnac, který mám doma na vaření,“ prozradila Markéta. Pak předvedla, jak zdobí svůj originální pusinkový dort. „Můžete mi pomáhat?“ vyzvala Markéta moderátora i pana Hybnera a společně ozdobili dort.

Třetím hostem byla tanečnice Aneta Antošová, která byla pozvána do pořadu, aby předvedla tanec twerk. „Teď je to obrovský hit. První to předvedla veřejně Beyonce. Ono se to vlastně ale používá v každé lady sexy choreografii,“ popsala lektorka. Dodala, že u nás získal tanec velkou popularitu. „Dá se to dělat hezky, sexy a nemusí to být taková prasárnička, jakou z toho třeba udělala zpěvačka Miley Cyrus,“ vyprávěla Aneta. Moderátor požádal tanečnici o malou lekci twerku. „Dá se u toho tance pracovat přímo se svaly zadečku, kdy můžete kontrakcemi hýbat zadečkem,“ vysvětlila Aneta. Moderátor požádal kapelu i hosty, aby se všichni zúčastnili improvizované lekce twerku. „Já bych chtěl upozornit, že já můžu twerknout maximálně dvakrát za den,“ ujistil moderátor lektorku během výuky. „A to nebylo nic náročného, to bych pak při lekci zvyšovala náročnost… Když jsem měla první lekci, tak na mě lidi po prvních minutách koukali, jestli jsem se nezbláznila,“ prozradila Aneta a pak v sólovém vystoupení předvedla, jak má skutečně vypadat tanec twerk.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

APSS: Očkování stále zachraňuje životy po celém světě

7:23 APSS: Očkování stále zachraňuje životy po celém světě

Evropský týden očkování, European Immunization Week (EIW), který letos připadá na období 21.–27. dub…