Skiareál Lipno slibuje skvělou lyžovačku

03.03.2016 11:40

Nový sníh si užívají v tomto týdnu lyžaři ve Skiareálu Lipno. K dispozici mají stále přes sedm kilometrů sjezdovek, na kterých je až čtyřicet centimetrů sněhu. Vyrážejí stále i na večerní lyžování na Jezerní sjezdovce od 18 do 21 hodin.

Skiareál Lipno slibuje skvělou lyžovačku
Foto: Skiareál Lipno
Popisek: Skiareál Lipno.

„V týdnu tady připadl další sníh a teploty se stále pohybují pod nulou. V provozu jsou všechny čtyřsedačkové lanovky a pojízdné koberce ve výukovém hřišti Foxpark, který je zdarma,“ konstatoval ředitel Skiareálu Lipno Petr Dušek. Upozornil, že sjezdaři se mohou stále vydávat také na novinku letošní sezóny Vyhlídku.

Na víkend připravuje areál znovu celou řadu akcí a soutěží. V sobotu se hlavně děti mohou těšit na narozeniny maskota Lišáka Foxe. „Přichystána je parádní oslava s klaunem Ronaldem,“ zve malé návštěvníky Dušek.

Větší lyžaři se ve stejný den vydají na oblíbené testování lyží, když tentokrát se bude jednat o značku Sporten. „Na půjčení bude k dispozici celá aktuální kolekce lyží Sporten 2015/ 2016, více jak 100 párů lyží a snowboardů. Na konci testování proběhne losování o ceny jako čepice, běžecké lyže a sjezdové lyže. Losuje se vždy z lístků, které lyžaři vyplňují při registraci na stánku,“ vysvětlil Dušek. Doplnil, že víkend znovu zakončí nedělní Vítání hostů.

Kromě lyžařské nabídky se návštěvníci Lipna vydávají také na Stezku korunami stromů, do aquaworldu, nebo místního hopsária. Tam se děti zabaví a rodiče si odpočinou.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: komerční tisková zpráva

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Česká pošta: Pošťáci na přepážkách testují inovované stejnokroje

22:03 Česká pošta: Pošťáci na přepážkách testují inovované stejnokroje

Počínaje prvním březnovým pondělím začala Česká pošta na vybraných poštách testovat inovované stejno…