Škoda Transportation podporuje plzeňský hokej již deset let

09.09.2019 18:47

Škoda Transportation zůstává generálním partnerem hokejového klubu HC Škoda Plzeň i v nadcházející sezóně 2019-2020.

Škoda Transportation podporuje plzeňský hokej již deset let
Foto: red
Popisek: Škoda Transportation

Škoda Transportation podporuje plzeňský hokej od sezóny 2009/2010, kdy se na dresy hokejového klubu vrátilo logo s okřídleným šípem. Od roku 2012 se Škoda Transportation stala generálním partnerem a klub od té doby nese jméno HC Škoda Plzeň.

„Těší mě, že naše tradiční spolupráce letos oslaví již jubilejní desáté výročí. Navíc jsem rád, že se plzeňskému hokeji v posledních letech daří – v loňském roce se HC Škoda Plzeň umístila na skvělém třetím místě, předloni vyhrála základní část hokejové extraligy a věřím, že i v dalším ročníku bude bojovat o extraligový titul,“ říká předseda představenstva a generální ředitel skupiny Škoda Transportation Petr Brzezina a doplňuje: „Škoda Transportation se věnuje podpoře sportu dlouhodobě, ostatně tuto tradici zavedl již zakladatel firmy Emil Škoda.“

„Velice si ceníme dlouhodobé podpory společnosti Škoda Transportation, která nám dává jistotu a potřebný klid pro koncepční práci jak u A týmu, tak u naší mládeže. Spolupráce je o to cennější, že Škoda Transportation je plzeňskou firmou, která podporuje plzeňský sport. Jsme rádi, že se našemu partnerovi rovněž aktuálně daří,“ říká generální manažer klubu HC Škoda Plzeň Martin Straka.

Škoda Transportation podporuje nejen hlavní tým HC Škoda Plzeň, ale také všechny mládežnické kategorie ledního hokeje v Plzni a nadační fond Regionální plzeňské hokejové akademie. Společnost také finančně podporuje dva multifunkční sportovní areály v Plzni – Škoda Sport Park a ŠkodaLand. Tam mohou lidé zadarmo využít širokou nabídku sportovišť, in-line dráhu závodních parametrů, nebo například horolezeckou věž. Firma sponzoruje také velice úspěšný Atletický klub Plzeň. V neposlední řadě je Škoda Transportation společně se Západočeskou univerzitou zakladatelem Science centra Techmania. 

Od podzimu 2015 je Škoda Transportation rovněž iniciátorem projektu Škoda FIT. Jeho cílem je podpořit vědomí, že zdravá výživa, pohyb a péče o zdraví by se měly stát samozřejmou součástí života. Vyústěním projektu bude i letos Škoda FIT Půlmaraton, který se uskuteční v neděli 29. září v Plzni.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Celní správa: Podvodné výzvy k úhradě cla

19:02 Celní správa: Podvodné výzvy k úhradě cla

Celní úřad pro Pardubický kraj upozorňuje na podvodná jednání a žádá veřejnost o obezřetnost při výz…