Skupina Auto Palace potvrdila své prvenství v prodejích vozů značky Mitsubishi

02.03.2015 14:36

Praha, 27. února 2015 – V loňském roce prodala skupina Auto Palace celkově 361 vozů značky Mitsubishi a upevnila tak svoji pozici prodejce číslo jedna této značky na českém trhu. Oproti roku 2013, kdy prodeje vozů Mitsubishi činily celkem 242 vozů, se jedná o 49% nárůst. Auto Palace Spořilov a Brno proto pro své zákazníky prodlužují exkluzivně záruční lhůtu na vozy Mitsubishi z 5 na 7 let. Zároveň se skupina zasloužila o prodej dvou hybridních vozů značky Mitsubishi Outlander, což ji posouvá na přední příčky v prodejích hybridních vozů v ČR.

Skupina Auto Palace potvrdila své prvenství v prodejích vozů značky Mitsubishi
Foto: AMI
Popisek: Autopolác Spořilov

Auto Palace Spořilov, historicky první dealer značky Mitsubishi v České republice a zároveň jednička na trhu v počtu vozů skladem i počtu prodaných vozů této značky, připravil pro své klienty akční kampaň. Ke standardní 5-ti leté záruční lhůtě nabízené importérem věnuje svým zákazníkům navíc 2 roky záruky zdarma. Bonus v podobě 7 leté záruky všechny vozy značky Mitsubishi mohou zákazníci získat v Auto Palace Spořilov a Brně.

Zákazníci si mohou vybrat například Mitsubishi ASX za 369 000 Kč, který svou kombinovanou spotřebou 5,6 l/100 km a zavazadlovým prostorem 488 l posouvá třídu crossoverů o řád výše, Mitsubishi Outlander – vůz mimořádně vyvažující skvělé jízdní vlastnosti, kvalitu a bezpečnost jízdy od 552 850 Kč, nebo Mitsubishi Lancer – nepřehlédnutelný sportovní sedan, který si mohou klienti Auto Palace Spořilov pořídit již od 299 000 Kč. Pozornost si zaslouží určitě i sebevědomé Mitsubishi Pajero, které je přirozené stejně na silnici jako v terénu (od 837 000 Kč), nebo všestranný robustní pick-up Mitsubishi L 200, jenž je kombinací síly, spolehlivosti a výkonných a úsporných motorů (za 652 000 Kč).

„Velmi nás těší, že se nám podařilo obhájit a navíc ještě posílit pozici jedničky v prodejích vozů značky Mitsubishi,“ uvedl Ralph Howie, generální ředitel Auto Palace Group. „Věříme, že naše zákazníky aktuální nabídka prodloužené záruky zdarma a akční ceny řady oblíbených modelů potěší. Zároveň se samozřejmě budeme snažit tuto výbornou pozici udržet i v budoucích letech,“ doplnil Ralph Howie.

 

reklama

autor: komerční tisková zpráva

Odchod do důchodu

Paní Schillerová, přijde mi to, nebo nějak často měníte své názory? Teď tvrdíte, že je pro vás navýšení věku odchodu do důchodu nepřijatelné, ale podle jiných, s tím souhlasili a zrovna vy jste to jako ministryně sama navrhovala - https://tn.nova.cz/zpravodajstvi/clanek/396856-schillerova-chce-zvysi...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

LIBERTY Ostrava: Restrukturalizační plán byl schválen valnou většinou věřitelů

11:08 LIBERTY Ostrava: Restrukturalizační plán byl schválen valnou většinou věřitelů

Věřitelé společnosti LIBERTY Ostrava schválili restrukturalizační plán, pro který hlasovalo více než…