Skupina SYNOT na kyperské konferenci potvrdila ambice na další mezinárodní expanzi

15.10.2015 15:03

U příležitosti pravidelného zasedání představenstva kyperských společností skupiny SYNOT se v těchto dnech konala na Kypru také mezinárodní odborná konference s názvem „Strategické příležitosti a výzvy skupiny SYNOT“, které se zúčastnili ředitelé a manažeři společností, jež působí dnes již v 21 zemích na 5 světových kontinentech.

Skupina SYNOT na kyperské konferenci potvrdila ambice  na další mezinárodní expanzi
Foto: archiv senátora
Popisek: senátor Ivo Valenta

„Jsem rád, že tato konference přinesla nejen pestrou výměnu informací a zkušeností o působení skupiny SYNOT na jednotlivých světových trzích, ale také potvrdila naši společnou ambici další mezinárodní expanze. Tu nám umožňuje jak mezinárodní sídlo na Kypru a silné kapitálové zázemí, tak poměrně jedinečné know how, které je výsledkem 25 let našich podnikatelských zkušeností v mezinárodním prostředí,“ uvedl Ivo Valenta, chairman of the board kyperské společnosti WCV WORLD CAPITAL VENTURES CYPRUS LIMITED.

Mezinárodní expanze je pro skupinu SYNOT příznačná již od jejího vzniku na začátku devadesátých let minulého století. „Skupinu SYNOT jsme vždy budovali jako mezinárodní obchodní strukturu, která byla a je řízena z Kypru. Tato členská země Evropské unie má totiž vybudováno velmi dobré zázemí pro vstup místních firem na běžné, ale i netradiční světové trhy. Díky tomu dnes může skupina SYNOT velmi rychle vstupovat na trhy, ve kterých indikuje obchodní příležitosti, což se projevilo především v posledních přibližně třech letech, kdy naše mezinárodní expanze nabrala rychlý růst,“ dodal Neofytos Neofytou, ředitel společnosti WCV WORLD CAPITAL VENTURES CYPRUS LIMITED.

I díky této expanzi mohli kyperští akcionáři skupiny SYNOT konstatovat potěšení nad tím, že v letošním roce by celá skupina mohla dosáhnout obratu téměř 600 milionů Euro a vytvořit tak předpoklady pro realizaci dalších globálních investic nejen ve střední Evropě, ale také v některých exotičtějších destinacích, ve kterých skupina vyhledává další obchodní příležitosti.
Ruku v ruce s touto expanzí pak jdou také investice skupiny SYNOT do podpory sportu, aktivit v oblasti cestovního ruchu, ale také do „dotování“ veřejných rozpočtů. Vždyť jen za minulý rok skupina SYNOT odvedla na daních 41 milionů Euro.

Poznámka redakce: 75% podíl ve společnosti OUR MEDIA a.s. vlastní společnost SYNOT INVEST LIMITED podnikatele a senátora Iva Valenty

Pozn. redakce: 79,920 % podíl ve společnosti OUR MEDIA a.s., provozující server Parlamentní listy vlastnila do 5.6.2023 společnost SYNOT INVEST LIMITED podnikatele a bývalého senátora Iva Valenty.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

Synot

79,920 % podíl ve společnosti OUR MEDIA a.s., provozovatele www.parlamentnilisty.cz vlastnila do 5.6.2023 společnost SYNOT INVEST LIMITED podnikatele a bývalého senátora Iva Valenty. Dalšími vlastníky společnosti OUR MEDIA a.s. jsou Michal Voráček, Jan Holoubek a Jiří Čermák.

autor: Tisková zpráva

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministerstvo spravedlnosti: Vítězství v soutěži Úřednický čin roku

22:04 Ministerstvo spravedlnosti: Vítězství v soutěži Úřednický čin roku

Ministerstvo spravedlnosti gratuluje týmu z odboru strategie a koncepce justice, který získal presti…