Skupina SYNOT rozšiřuje podporu sportu do dalších zemí!

21.12.2015 12:51

Skupina SYNOT v letošním roce rozšířila sponzorské aktivity v oblasti sportu. Prostřednictvím společnosti SYNOT International Limited se stala hlavním partnerem basketbalového klubu AS Monaco Basket-Ball.

Skupina SYNOT rozšiřuje podporu sportu do dalších zemí!
Foto: SYNOT
Popisek: Skupina SYNOT v letošním roce rozšířila sponzorské aktivity v oblasti sportu, na snímku Ivo Valenta.

„Dosud byl náš klub jediným v zemi ze skupiny A, který působil bez sponzora. Proto jsem velmi rád, že jsme navázali úzkou spolupráci se skupinou SYNOT a výsledkem je jedna z nejdůležitějších sponzorských smluv ve francouzském basketbale. Přeji si, aby tato spolupráce napomohla k popularizaci tohoto sportu a především podpoře zdravého životního stylu,“ uvedl Sergey Dyadechko, prezident klubu.

„Partnerství s týmem AS Monaco Basket-Ball si velmi vážím. Současně věřím, že půjde o skutečně produktivní spolupráci, která klubu pomůže na stadiony přilákat ještě více spokojených fanoušků, řekl za společnost SYNOT International Limited Ivo Valenta, a dodal: „Podpoře sportu na všech úrovních se věnujeme dlouhodobě, a to v především v zemích, kde naše skupina působí. Kromě Monaka se jedná se například o Českou republiku, Slovensko  a Lotyšsko. Spolupráci však máme rozjednánu také v dalších zemích.

Skupina SYNOT dnes zaměstnává na tři tisíce osob. Působí téměř na všech kontinentech, a to přibližně ve dvaceti zemích světa. Své obchodní aktivity má v Evropě, Africe, Americe, Austrálii a nyní také v Asii. Kromě loterního průmyslu a dodávky špičkových IT technologií, softwarových řešení a herních zařízení se věnuje také investicím v oblasti cestovního ruchu a sportu, podpory startupových projektů, mediálním aktivitám a dalším podnikatelským odvětvím. Její roční obrat činí více než 16 miliard korun (téměř 599 milionů EUR).

Pozn. redakce: 79,920 % podíl ve společnosti OUR MEDIA a.s., provozující server Parlamentní listy vlastnila do 5.6.2023 společnost SYNOT INVEST LIMITED podnikatele a bývalého senátora Iva Valenty.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

Synot

79,920 % podíl ve společnosti OUR MEDIA a.s., provozovatele www.parlamentnilisty.cz vlastnila do 5.6.2023 společnost SYNOT INVEST LIMITED podnikatele a bývalého senátora Iva Valenty. Dalšími vlastníky společnosti OUR MEDIA a.s. jsou Michal Voráček, Jan Holoubek a Jiří Čermák.

autor: komerční tisková zpráva

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

APSS: Očkování stále zachraňuje životy po celém světě

7:23 APSS: Očkování stále zachraňuje životy po celém světě

Evropský týden očkování, European Immunization Week (EIW), který letos připadá na období 21.–27. dub…