Skupina Synot: Již pět a půl tisíce strojů v Řecku

07.08.2019 10:15

Skupina SYNOT i nadále pokračuje v úspěšné spolupráci se sázkovou a loterní společností OPAP, která je lídrem řeckého trhu. Do země tak na základě smlouvy dodá celkem pět a půl tisíce strojů. Velká část z tohoto počtu je již v provozu.

Skupina Synot: Již pět a půl tisíce strojů v Řecku
Foto: Archiv
Popisek: Synot - logo

„Spolupráci se společností OPAP jsme zahájili již před čtyřmi lety. Tehdy společnost SYNOT W uspěla ve vypsaném tendru na dodávku strojů. Stali jsme se tak jedním ze čtyř světových dodavatelů videoloterních terminálů, v rámci firem z kontinentální Evropy jsme uspěli jako jediní. Do Řecka jsme již k dnešnímu dni dodali pět tisíc našich strojů, z nichž je jich více než 4 200 v provozu,“ uvedl Roland Andrýsek, obchodní ředitel skupiny SYNOT s tím, že se původně jednalo o dodávku dvou tisíc strojů.

Po vyhodnocení spolupráce však byla mezi společností OPAP a SYNOT W uzavřena dohoda o navýšení počtu dodaných videoloterních terminálů, a to na pět tisíc. Nyní se tento počet znovu zvýšil, a to o dalších pět set kusů.  Celkem se tak jedná o pět a půl tisíce strojů značky SYNOT, které klienti najdou ve stovkách řeckých provozoven.

O skupině SYNOT:
Skupina SYNOT dnes dává práci přibližně třem tisícům osobám. Působí téměř na všech kontinentech, a to ve více než dvaceti zemích světa. Své obchodní aktivity má v Evropě, Africe, Americe i v Asii. Kromě loterního průmyslu a dodávky špičkových IT technologií, softwarových řešení a herních zařízení se věnuje také investicím v oblasti cestovního ruchu a sportu, podpory startupových projektů, mediálním aktivitám a dalším podnikatelským odvětvím.

Poznámka redakce: 75% podíl ve společnosti OUR MEDIA a.s. vlastní společnost SYNOT INVEST LIMITED podnikatele a exsenátora Iva Valenty

Pozn. redakce: 79,920 % podíl ve společnosti OUR MEDIA a.s., provozující server Parlamentní listy vlastnila do 5.6.2023 společnost SYNOT INVEST LIMITED podnikatele a bývalého senátora Iva Valenty.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

Synot

79,920 % podíl ve společnosti OUR MEDIA a.s., provozovatele www.parlamentnilisty.cz vlastnila do 5.6.2023 společnost SYNOT INVEST LIMITED podnikatele a bývalého senátora Iva Valenty. Dalšími vlastníky společnosti OUR MEDIA a.s. jsou Michal Voráček, Jan Holoubek a Jiří Čermák.

autor: Tisková zpráva

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Za DSZ - ZA PRÁVA ZVÍŘAT kandiduje do Evropského parlamentu 90 procent žen

23:08 Za DSZ - ZA PRÁVA ZVÍŘAT kandiduje do Evropského parlamentu 90 procent žen

Demokratická strana zelených - ZA PRÁVA ZVÍŘAT jde do nadcházejících eurovoleb s plnou kandidátní li…