Sledovanost Arény Jaromíra Soukupa stále roste

13.12.2017 17:20

Přesně jeden měsíc před prezidentskými volbami přinesla televize Barrandov divákům premiérový díl diskusního pořadu Aréna Jaromíra Soukupa s jedním z kandidátů. Setkání generálního ředitele Jaromíra Soukupa s Michalem Horáčkem přilákalo k televizním obrazovkám 394 tisíc diváků.

Sledovanost Arény Jaromíra Soukupa stále roste
Foto: Skupina Barrandov
Popisek: Aréna Jaromíra Soukupa

V úterý 12. prosince odvysílala televize Barrandov další díl diskusního pořadu Aréna Jaromíra Soukupa, jehož čestným hostem byl Michal Horáček – český spisovatel, novinář, textař, básník, producent, vystudovaný antropolog a v neposlední řadě i kandidát na prezidenta –, který v přímém přenosu čelil otázkám nejen moderátora pořadu, ale i více než stovky lidí v publiku.

Premiéru tohoto dílu sledovalo v průměru 194 tisíc diváků starších 15 let při podílu 6,1 procenta. Od začátku vysílání se sledovanost prudce zvyšovala – až k maximu 249 tisíc diváků. Alespoň tři minuty v kuse ho vidělo 394 tisíc diváků. Pořadu se dařilo i přes konkurenci vysílanou souběžně na ČT 24, kdy Události, komentáře zaznamenaly nižší podíl sledovanosti, a jednoznačně porazil i Fokus Václava Moravce, který si připsal podíl pouze 2,5 procenta. Celkově měla ČT 24 v době vysílání Arény Jaromíra Soukupa podíl jen 3,8 procenta.

„Jsem rád, že je to právě naše televize, která ve chvílích, kdy se rozhoduje o tom, kdo stane v čele naší země, poskytuje divákům opravdu nezávislé zpravodajství a politickou debatu bez jakékoli cenzury, což se jednoznačně projevilo i ve včerejším živém přenosu. Z rekordních hodnot sledovanosti, které jsou u tohoto pořadu každý týden vyšší a vyšší, je jasně patrné, že to oceňují i naši diváci,“ uvedl ředitel TV Barrandov a předseda představenstva mediálního domu Empresa Media Jaromír Soukup.

ATO – Nielsen Admosphere, 12. 12. 2017, cílová skupina: 15+, typ sledovanosti Live + TS0-3, data k dispozici 13. 12. 2017

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Fine Gusto Nature: Sušené maso z Česka putuje do několika armád Evropy, ale i na Ukrajinu

11:11 Fine Gusto Nature: Sušené maso z Česka putuje do několika armád Evropy, ale i na Ukrajinu

Český výrobce sušeného masa Fine Gusto Nature je jedním z největších producentů sušeného masa ve stř…