Sněmovna dnes jedná o EET či o dálnici D8

11.11.2016 11:12

Dnešní program je procedurálně rozdělen do tří schůzí - 50., 51. a 52. Nejprve se bude jednat o prioritách české zahraniční politiky, poté o EET, o dálnici D8 a o novele zákona o ochraně přírody a krajiny.

Sněmovna dnes jedná o EET či o dálnici D8
Foto: psp.cz
Popisek: Poslanecká sněmovna ČR

Hlavními body čtvrtečního programu byly interpelace, zpráva o činnosti veřejné ochránkyně práv, Pařížská dohoda o klimatu a situace v letecké záchranné službě

Poslanecká sněmovna Parlamentu České republiky žádá svým usnesením z 10. listopadu 2016 vládu České republiky o předložení podrobné informace o zajištění provozu letecké záchranné služby od 1. 1. 2017 včetně harmonogramu potřebných kroků, které povedou k zabezpečení zdraví a záchrany lidských životů na území České republiky. Termín 29. 11. 2016.

Sněmovna ve středu 9. 11. schvalovala zákony ve 3. čtení: novely zákonů o obchodních společnostech a družstvech, o podmínkách způsobilosti k výkonu povolání lékaře a o léčivech. Schváleny byly rovněž novely zákonů o stavebním spoření, o účetnictví a o výkonu povolání autorizovaných architektů a inženýrů a již v prvnim čtení, ve zrychleném režimu podle par. 90 odst. 2, byla schválena novela zákona o dani z přidané hodnoty.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

RNDr. Luděk Niedermayer byl položen dotaz

bezpečnost EU

Z čeho jste nabyl dojmu, že EU zvládá řešit otázku bezpečnosti? Máte pocit, že si dokázala dobře poradit s migrační krizí, a že je připravena na tu další?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

NPÚ: Poslední jízda salonního vozu arcivévody Františka Ferdinanda d'Este a mimořádná prohlídka zámku Konopiště

16:13 NPÚ: Poslední jízda salonního vozu arcivévody Františka Ferdinanda d'Este a mimořádná prohlídka zámku Konopiště

V neděli 19. května 2024 se uskuteční poslední jízda salonního vozu arcivévody Františka Ferdinanda …