Společnost EMC uvádí podporu ukládání a zálohování pro nový systém IBM zEnterprise EC12

03.10.2012 15:50

Společnost EMC dnes oznámila okamžitou podporu ukládání a zálohování pro uživatele nového mainframe systému IBM zEnterprise EC12. Nabízí jim tak výkonné, osvědčené a inteligentní úložiště pro světově nejnáročnější mainframe prostředí nepostradatelná pro chod podniku.

Společnost EMC uvádí podporu ukládání a zálohování pro nový systém IBM zEnterprise EC12
Foto: Martin Kovář
Popisek: Počítač, internet, klávesnice. Ilustrační foto.

Již více než 20 let investuje společnost EMC do inovací, které reagují na specifické potřeby mainframe aplikací a dat v oblasti výkonu, dostupnosti a zálohování. Vzniklo tak jedno z nejširších portfolií mainframe řešení a technologií v oboru, které zahrnuje mimo jiné výkonnou, důvěryhodnou a inteligentní řadu EMC VMAX, řadu spojovacích produktů pro úložiště EMC Connectrix, software FAST (fully automated storage tiering) a knihovnu EMC Disk Library pro mainframe systémy.

Podpora portfolia EMC pro systém IBM zEnterprise EC12

Efektivita a výkon: Technologie EMC FAST VP (Fully Automated Storage Tiering for Virtual Pools) automaticky optimalizuje výkon aplikací a maximalizuje výhody jednotek Flash pro uživatele mainframe systémů EC12. Technologie FAST VP pro mainframové svazky s architekturou CKD (count-key data) přináší výhody této technologie v oblasti automatizace, výkonu, úspor z rozsahu také do mainframových úloh a aplikací.

Virtuální pásky: Nedávno oznámené zařízení EMC DLm8000 je jedna z mála virtuálních páskových knihoven pro mainframe systémy, která zajišťuje konzistenci mezi daty na páskách v produkční síti i v síti pro obnovu, takže poskytuje nejkratší možnou dobu potřebnou k obnově (recovery time objective, RTO) a nejnovější bod obnovy (RPO) pro obnovu nepostradatelných prostředí v systému EC12.

Zotavení po havárii: Společnost EMC nabízí v oboru jedno z mála řešení odolnosti podnikového prostředí se čtyřmi lokalitami, které využívá software EMC Symmetrix Remote Data Facility (SRDF®) a Geographically Dispersed Disaster Restart (GDDR). Ve vzájemné kombinaci nabízí automatizace pomocí řešení SRDF a GDDR prakticky nepřetržitou dostupnost mezi datacentry v rámci jedné oblasti a navíc trvalou ochranu v případě zotavení po havárii v jiné oblasti, která leží v dostatečné zeměpisné vzdálenosti.

Nepřetržitá dostupnost: Mainframovou platformu EC12 podporuje software EMC AutoSwap, který představuje řešení nepřetržité dostupnosti, včetně podpory úloh prostředí Linux on System z. Využívá k tomu přesouvání aktivních úloh v systémech z/OS a z/VM do sekundárního diskového úložiště pomocí softwaru EMC SRDF, aniž by došlo k přerušení provozu.

O společnosti EMC

Společnost EMC Corporation je globálním lídrem, který umožňuje firmám a poskytovatelům služeb transformovat jejich každodenní fungování a poskytovat IT jako službu. Základem této transformace je cloud computing. Prostřednictvím inovativních produktů a služeb společnost EMC urychluje přechod ke cloud computingu, a napomáhá tak IT oddělením ukládat, spravovat, chránit a analyzovat jejich nejcennější aktiva – informace – dynamičtějším, důvěryhodnějším a nákladově efektivnějším způsobem.

Společnost EMC Czech Republic je tuzemskou pobočkou americké společnosti EMC Corporation, vedoucí světové firmy v oblasti produktů, služeb a řešení pro ukládání a správu informací. V České republice je EMC zastoupena od roku 1999 a mezi její klienty patří mimo jiné přední české telekomunikační společnosti a finanční instituce. Informace o produktech a službách společnosti EMC naleznete na adrese www.emc.com.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

22:04 Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

Kriminalisté Národní centrály proti organizovanému zločinu služby kriminální policie a vyšetřování (…