Společnost Panasonic rozšiřuje své portfolio přenosných LCD projektorů

29.05.2014 19:53

Společnost Panasonic rozšířila své portfolio profesionálních projektorů uvedením řady PT-LB360 – nové řady přenosných projektorů s jasem až 3 600 lumenů.

Společnost Panasonic rozšiřuje své portfolio přenosných LCD projektorů
Foto: red
Popisek: Panasonic

Řada obsahuje čtyři modely*1, které nabízejí snadné a jednoduché řešení projekcí pro vzdělávání a podnikovou sféru. Řada PT-LB360 má kompaktní design, jas od 2 800 lm do 3 600 lm a vysoký kontrastní poměr 5 000:1. Dlouhý interval výměny lampy až 8 000 hodin v režimu Eco se životností filtru 5 000 hodin slibuje nízké nároky na údržbu a bezproblémový provoz.

Nová řada nabízí funkci Panasonic Daylight View Lite, díky které je obraz jasný i v místnostech s velkým množstvím světla.

Hana Grůzová, Regional Marketing Manager ve společnosti Panasonic, říká: „Řada PT-LB360 nabízí spolehlivý provoz v mimořádně kompaktním těle (hmotnost nižší než 3 kg) a nevyžaduje složité nastavení. Tyto projektory jsou ideální pro prezentace a školení. Projektory této série vyžadují minimální údržbu a nastavení, takže se uživatelé mohou soustředit na svou práci.“

Projektory řady PT-LB360 lze použít pro svislé i vodorovné promítání, používají funkci Corner Keystone*2 a objektiv se zoomem 1,2. Pro promítání na zakřivené plátno lze navíc použít funkci Curved Screen Correction*2.

Funkce Memory Viewer umožňuje projekci bez použití počítače, PDF soubory lze promítat z paměťového zařízení USB. Vestavěný reproduktor a přímé vypínání jsou vhodné a užitečné funkce ve školních třídách i jednacích místnostech.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Česká pošta: Pošťáci na přepážkách testují inovované stejnokroje

22:03 Česká pošta: Pošťáci na přepážkách testují inovované stejnokroje

Počínaje prvním březnovým pondělím začala Česká pošta na vybraných poštách testovat inovované stejno…