Spotřeba potravin v českobudějovické nemocnici roste, na brambory by bylo třeba sedm náklaďáků

29.07.2017 16:29 | Zprávy

Spotřeba potravin v Nemocnici České Budějovice v roce 2016 rostla. Denně nová kuchyně, která je v provozu od září roku 2015, připraví přes 900 porcí hlavních jídel pro zaměstnance a na 1 200 porcí pro pacienty.

Spotřeba potravin v českobudějovické nemocnici roste, na brambory by bylo třeba sedm náklaďáků
Foto: mane.cz
Popisek: nemocnice České Budějovice

Největší spotřeba v Nemocnici České Budějovice je u přesnídávek. Těch je za rok vydáno přes 103 tisíc. Oblíbenou surovinou kuchařů pro přípravu jídel jsou brambory. Kdyby se všechny vyskládaly na váhu, součet by ukazoval téměř 83 tun.

Tento článek je uzamčen

Článek mohou odemknout uživatelé s odpovídajícím placeným předplatným, nebo přihlášení uživatelé za Prémiové body PL

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Kde chcete vzít na slibované navýšení platů o 10.000?

A proč jste platy nezvedaly více, když jste mohli? Ostatně vy sama jste byla ministryně. A nehrozí, že když se tak zvedne plat (ne že by se mi to nelíbilo, ale že pak dojde k masivnímu propouštění, protože firmy nebudou moci lidi zaplatit? A co by mě také zajímalo, jestli byste šly znovu do vlády s ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:

Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ústecký kraj: Symbol návratu ke kořenům

7:16 Ústecký kraj: Symbol návratu ke kořenům

Ústecký kraj společně s Klubem českých turistů – oblast Ústecký kraj – dokončil přeznačení jedinečné…