Správa železnic spouští spolupráci s předními realitními kancelářemi

07.01.2024 11:27 | Tisková zpráva

Nejen koleje a výhybky. Správa železnic disponuje také velkým množstvím komerčních ploch a bytů, které jsou určeny k pronájmu. Konkrétní nabídky, vyhlašované ve většině případů prostřednictvím veřejných soutěží, mohou zájemci nově najít na webech tří realitních agentur – M&M Reality, RE/MAX a Century 21.

Správa železnic spouští spolupráci s předními realitními kancelářemi
Foto: Správa železnic
Popisek: Správa železnic

„Výběr proběhl na základě veřejné soutěže, kdy jedním z kritérií byla celorepubliková působnost, neboť i naše nemovitosti se nacházejí na území celé ČR. Rozhodly také dlouholeté zkušenosti a působnost na trhu, široká možnost inzerce a tím dosažení výrazně lepší propagace a viditelnosti nabízených prostor,“ říká za Správu železnic náměstek úseku realitních činností Jiří Hammer. Díky tomu se podaří oslovit mnohem větší počet zájemců, což v době sílící poptávky po nájmech povede k efektivnější správě majetku.

Samostatnou kapitolou jsou pak prostory určené k podnikání, které se nejčastěji nachází v prostorách nádraží. U těchto pronájmů je cílem zpříjemnit cestujícím pobyt na nádraží nebo přilákat i ty, kteří zrovna vlakem necestují a jen se rozhodnou využít nabízených služeb. Hlubší spolupráce s realitními kancelářemi znamená pro Správu železnic i vylepšení pozice na realitním trhu. Účast ve veřejné soutěži mohla být pro mnohé potenciální zájemce složitější, nyní budou moct využít pomoc přímo realitní kanceláře.

Anketa

Líbil se vám novoroční projev prezidenta Petra Pavla?

4%
35%
hlasovalo: 39600 lidí

„Je nám ctí, že můžeme navázat spolupráci na tomto projektu. Naše široká pobočková síť, objem proškolených realitních makléřů a dlouholeté know-how největší realitní kanceláře v ČR jistě přispěji k produktivnímu řešení a efektivitě celého projektu. Pevně věříme, že to je pouze začátek úspěšné dlouhodobé spolupráce,“ říká oblastní ředitel M&M Reality pro Prahu a Středočeský kraj Jan Martina.

„Jdeme do tohoto projektu jako zástupce všech našich kanceláří, která budou na regionální úrovni spolupracovat s konkrétními pracovníky Správy železnic. Jde o jedinečnou příležitost pro všechny naše makléře, díky které se budeme podílet na zefektivnění správy majetku Správy železnic. Této spolupráce si velmi vážíme a věříme, že budeme moct díky naší profesionální práci a znalosti trhu navýšit zisky Správy železnic a zároveň nastavovat standardy práce makléřů, neboť právě v kvalitě bychom byli rádi nejlepší na celém trhu a to se nejlépe ukazuje na podobných projektech, jako je tento,“ říká CEO společnosti Century 21 Tomáš Jelínek.

„Velmi si vážíme toho, že jsme byli Správou železnic osloveni a na spolupráci se moc těšíme. Hledat vhodné zájemce do jednotlivých objektů a prostor je velká výzva, ale díky více než stovce partnerských kanceláří po celém Česku nebudeme mít problém celý proces zvládnout. A budeme rádi, když se naše vzájemná spolupráce bude rozvíjet i v dalších letech,“ uzavírá za společnost RE/MAX jednatel společnosti Pavel Albert.

Podrobnosti najdete kromě tří zmíněných realitních portálů také na našich webových stránkách ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Svaz vinařů ČR: Účet za škody ve vinicích přesáhl dvě miliardy. Zapomeňme na daň, musíme řešit přežití a budoucnost

16:13 Svaz vinařů ČR: Účet za škody ve vinicích přesáhl dvě miliardy. Zapomeňme na daň, musíme řešit přežití a budoucnost

Rekordní mrazy, které minulý a tento týden udeřily v České republice, ničivě zasáhly tuzemské vinohr…