Srovnejto.cz – ideální partner nejen pro povinné ručení

29.10.2013 11:44

Každému motoristovi je známo, že veškeré provozované automobily musí mít uzavřeno zákonné pojištění, neboli tak zvané povinné ručení. A téměř každý dnes už ví, že částka za povinné ručení se u jednotlivých pojišťoven může značně lišit.

Srovnejto.cz – ideální partner nejen pro povinné ručení
Foto: Hans Štembera
Popisek: Silnice, ilustrační foto

Na výši povinného ručení, kterou budete platit, má vliv řada faktorů, mezi nimiž hlavní roli sehrává objem válců a výkon motoru, druh vozidla a jeho stáří, způsob jeho užití, lokalita, kde je provozováno, věk řidiče, skutečnost zda je majitelem fyzická nebo právnická osoba, ale také doba provozování automobilu bez škodného průběhu či třeba frekvence splátek. Zjišťovat nabídky jednotlivých pojišťoven a hledat takovou, která by nabídla pro vás tu nejoptimálnější možnost, by vám zabralo spoustu času. Vybrat si tu správnou, jejíž povinné ručení vám bude ve všech směrech vyhovovat, může být přitom snazší, než si vůbec myslíte. Stačí využít možnost porovnání povinného ručení pomocí uživatelsky velice komfortního nástroje, který naleznete na stránkách http://www.srovnejto.cz/povinne-ruceni/. Stačí zadat údaje o vozidle a pojistníkovi a uvést případný bonus, kterého jste již dosáhli. Záhy získáte informace o nabídce, která je pro vás výhodná. Povinné ručení lze online cestou navíc i snadno rovno uzavřít a to bez nutnosti kamkoliv chodit a lze jej sjednat dokonce i bez vašeho podpisu. Originály dokumentů pak dostanete až do své schránky. Pokud jste právě zjistili, že toto řešení je výhodné i pro vás, před tím než navštívíte uvedené stránky za účelem ověření si možnosti výběru nejlevnějšího povinného ručení, připravte si k ruce údaje týkající se vašeho vozu, nejlépe velký technický průkaz a také stávající smlouvu, ze které zjistíte počet bezeškodných měsíců.

Povinné ručení ale není to jediné, co si můžete na webu www.srovnejto.cz, který je ideálním společníkem pro orientaci v nabídce a zdatným pomocníkem při sjednání vybraných produktů, porovnat s nabídkou různých společností. Vedle povinného ručení můžete online cestou získat informace také o havarijním, cestovním a životním pojištění, o pojištění domácnosti a v neposlední řadě je zde i nabídka online srovnání všech tarifů elektřiny a plynu různých dodavatelů. Není žádným tajemstvím, že změnou pojišťovny v případě povinného ručení a zmiňovaných pojištění lze ušetřit nemalé finance, ale můžete výrazně ušetřit také změnou dodavatele energie.

Využijte nezávazné možnost srovnání cen povinného ručení a dalších produktů, sjednejte si pojištění online a ušetřete peníze, nervy a samozřejmě v neposlední řady i svůj drahocenný čas, který můžete věnovat sami sobě.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Památník Lidice: Prohlášení k uspořádání veřejné sbírky na restaurování Památníku dětských obětí války

19:15 Památník Lidice: Prohlášení k uspořádání veřejné sbírky na restaurování Památníku dětských obětí války

Protože se k našemu rozhodnutí uspořádat veřejnou sbírku na restaurování Památníku dětských obětí vá…