Stanovisko České pošty k nepřesným informacím o úpravě otevírací doby poboček

18.07.2017 20:01

„Česká pošta při nastavení své pobočkové sítě vždy vychází ze zadání státu. Rozsah a kvalita služeb odpovídají tomu, co stát po České poště požaduje. To samozřejmě respektujeme a budeme respektovat,“ uvedl generální ředitel České pošty Martin Elkán. Nepřesné a z kontextu vyvržené informace o krácení otevírací doby na poštách, které se objevily v některých médiích, neodpovídají realitě.

Stanovisko České pošty k nepřesným informacím o úpravě otevírací doby poboček
Foto: Archiv
Popisek: Česká pošta

10. dubna letošního roku uspořádal Český telekomunikační úřad kulatý stůl, kde se vyhodnocoval projekt Pošta Partner a diskutovalo o nastavení paramentů pobočkové sítě České pošty. Jednání se kromě zástupců České pošty zúčastnili také zástupci Ministerstva vnitra ČR, Ministerstva průmyslu a obchodu ČR, Svazu měst a obcí ČR, Sdružení místních samospráv ČR a Českého telekomunikačního úřadu. Česká pošta položila dotazy, které vycházely z požadavků a dosavadních zkušeností provozovatelů pošt Partner. Týkaly se možnosti upravovat otevírací dobu poboček tak, aby kvalita a rozsah služeb byly zachovány a zároveň to nevedlo k velké ztrátovosti pobočky. Žádost o úpravu či krácení otevírací doby Česká pošta nepodávala, pouze vedla pracovní diskusi o otázkách spojených s efektivním fungováním pobočkové sítě.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Tomio Okamura byl položen dotaz

Nemáte krátkou paměť?

Když se ohlédnete do naší minulosti, tak spousta lidí, včetně mužů raději emigrovala, než aby šla bojovat nebo se podřídili režimu. A myslím, že by se stejně zachovala řada lidí i teď a je to pochopitelné. Opravdu myslíte, že je to důvod k tomu ukončit podporu Ukrajině? A vy byste ty bojeschopné Ukr...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Český rozhlas: Radiožurnál a Radiožurnál Sport přinesou živé vysílání MS v ledním hokeji

7:23 Český rozhlas: Radiožurnál a Radiožurnál Sport přinesou živé vysílání MS v ledním hokeji

Od pátku 10. května do neděle 26. května nabídne Český rozhlas živé vysílání z mistrovství světa v l…