Starosta Mlátilík mlátil do údajně posledního hracího automatu

22.08.2012 21:35

Nejvyšší muž Františkových Lázní Ivo Mlátilík neříká svým voličům pravdu. Na videu, které je součástí jeho předvolební kampaně, dělá ze všech lidí, kteří si někdy zahrají na zábavních terminálech, zloděje, vandaly a feťáky.

Starosta Mlátilík mlátil do údajně posledního hracího automatu
Foto: rep
Popisek: Herna - ilustrační foto

Upozorňuje na to naše největší sdružení provozovatelů loterních terminálů SPELOS.  Na videu  Mlátilík  doslova uvádí: „Jako starosta Františkových Lázní jsem naše město zbavil všech heren a hracích automatů“. Následně dělá čest svému jménu – začne zběsile mlátit do – jak říká – posledního automatu, který zde ještě zbyl.

Ve svém tvrzení ale bezostyšně lže. Potvrzuje se tak to, na co SPELOS upozorňuje dlouhodobě. Řada politiků téma loterií pouze zneužívá ve svůj osobní prospěch v rámci předvolebních kampaní, ve snaze získat politické body. Loterie se totiž ve Františkových lázních provozují, a to tak, jak by po zhlédnutí videa čekal jen málokdo. Ivo Mlátilík totiž navzdory svému tvrzení provoz loterií ve Františkových Lázních monopolizoval, a to tím, že pro jejich provoz vyhradil pouze jedinou adresu. Shodou okolností se jedná o objekt vlastněný samotným městem. Vedení města si tak může libovolně, bez uplatnění objektivních kritérií, určovat, kterému provozovateli a za jakých finančních podmínek podnikání umožní, což rozhodně nelze označit za regulaci za účelem zachování veřejného pořádku, ale systém „kdo dá víc“.

SPELOS se navíc domnívá, že by příslušné orgány měly prošetřit, zda neexistuje přímá spojitost mezi tímto monopolem a zálibou pana Mlátilíka v drahých, luxusních vozech. Již dříve totiž Mlátilík pro média uvedl, že si v roce v roce 2004 pořídil nové Ferrari, kabriolet Mondena 360. O tři roky později – tedy v době, kdy byl starostou Františkových Lázní, to pak bylo Bentley GT. V loňském roce se v německé televizi Vox prezentoval jako majitel Porsche Panamera, které si nechal upravit za 200 000 eur!

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: jr

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

BESIP: Skrytá měření odhalila další rizikové místo v Libereckém kraji

7:14 BESIP: Skrytá měření odhalila další rizikové místo v Libereckém kraji

V Hajništi překračuje maximální povolenou rychlost v obci skoro 90 procent motoristů. Výjimkou nebyl…