Státní pozemkový úřad vyhlásí výsledky soutěže

09.03.2016 18:36

V úterý 15. března 2016 se od 16.00 hodin v hlavním sále Valdštejnského paláce Senátu PČR uskuteční vyhlášení výsledků 9. ročníku soutěže Společné zařízení roku za účasti ministra zemědělství Mariana Jurečky a dalších hostů.

Státní pozemkový úřad vyhlásí výsledky soutěže
Foto: SPÚ
Popisek: Státní pozemkový úřad.

Vyhlášení vítězných projektů proběhne od 16.00 do 17.00 hodin, poté bude následovat komentovaná prohlídka historických prostor Senátu PČR. Vyhlášení se kromě ministra zemědělství, který nad letošním ročníkem převzal záštitu, zúčastní senátor a předseda Stálé komise Senátu pro rozvoj venkova Miroslav Nenutil, ústřední ředitelka Státního pozemkového úřadu Svatava Maradová a další hosté.

Soutěž pořádá Státní pozemkový úřad ve spolupráci s Českomoravskou komorou pozemkových úprav a Stálou komisí Senátu pro rozvoj venkova. Hlavním cílem soutěže je seznámit nejširší odbornou i laickou veřejnost s rozsahem a úrovní realizace společných zařízení navrhovaných v pozemkových úpravách. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Úřad vlády: Vláda odvolala na vlastní žádost z funkce hlavní hygieničku Pavlu Svrčinovou

22:03 Úřad vlády: Vláda odvolala na vlastní žádost z funkce hlavní hygieničku Pavlu Svrčinovou

Vláda na vlastní žádost odvolala z funkce hlavní hygieničku Pavlu Svrčinovou. Do jmenování nového hl…