Světluška spojuje síly s Pomahejnakupem.cz, lidé pomáhají bez koruny navíc

18.12.2015 12:16

Nový projekt umožňuje přispívat na konto Světlušky všem lidem, kteří nakupují on-line. Zákazníci si mohou dopřát nový spotřebič, vybavení, oblečení, jídlo či pobyt a zároveň přispět na dobrou věc. Po úspěšném nákupu Světluška obdrží část hodnoty objednávky.

Světluška spojuje síly s Pomahejnakupem.cz, lidé pomáhají bez koruny navíc
Foto: Světluška - projekt Nadačního fondu Českého rozhlasu
Popisek: Světluška - projekt Nadačního fondu Českého rozhlasu

Přispět může každý člověk, který objednává zboží a služby prostřednictvím internetu. Stačí, aby na stránce http://pomahejnakupem.cz/ proklikl na požadovaný e-shop a nakoupil na něm. Světluška následně obdrží  až 5 % z uskutečněné objednávky, zákazník neplatí nic navíc. Projekt spolupracuje s obchody jako Damejidlo.cz, Kasa.cz, Booking.com, Elnino.cz, Heureka.cz, ePojisteni.cz, Pilulka.cz, Invia.cz, Bata.cz, prodeti.cz a další.

„Díky Pomahejnakupem.cz můžeme společně a jednoduše pomáhat dětem a dospělým v nouzi. Člověka to nestojí nic navíc, jen pouhý jeden klik.“ uvedl Michael Šturm, zakladatel www.pomahejnakupem.cz.

Světluška je dlouhodobý projekt Nadačního fondu Českého rozhlasu, který pomáhá dětem a dospělým s těžkým zrakovým postižením. Existuje od roku 2003 a do dnešního dne se do něj zapojilo více než 66 000 dobrovolníků a miliony dárců. 

Pomahejnakupem.cz děkuje všem lidem, kteří se do projektu zapojí.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Změna dodavatele? ERÚ upozorňuje na rizika, spojená s podepisováním plných mocí

16:08 Změna dodavatele? ERÚ upozorňuje na rizika, spojená s podepisováním plných mocí

Stále více spotřebitelů mění dodavatele energií. Řada z nich se přitom o proces přechodu mezi obchod…