TV Barrandov dnes odvysílá první díl pořadu Týden s prezidentem

16.03.2017 12:25

Jedna z nejúspěšnějších tuzemských soukromých televizních stanic TV Barrandov dnes startuje s novým publicistickým formátem – diskusním pořadem Týden s prezidentem.

TV Barrandov dnes odvysílá první díl pořadu Týden s prezidentem
Foto: TV Barrandov
Popisek: TV Barrandov

Dnes ve 20:15 odvysílá televize Barrandov půlhodinový diskusní pořad s prezidentem České republiky Milošem Zemanem, který shrne a okomentuje všechny podstatné události minulého týdne. V úloze moderátorů budete moci spatřit jednoho z nejlepších tuzemských politických novinářů a zástupce šéfredaktora prestižního zpravodajského magazínu Týden Petra Koláře, kterého doplní oblíbená moderátorka Našich zpráv na TV Barrandov Alex Mynářová. Při některých událostech, jako je například plánovaná návštěva prezidenta v USA, se moderování diskuze s hlavou státu osobně ujme i generální ředitel TV Barrandov Jaromír Soukup. Tento formát bude TV Barrandov vysílat každý čtvrtek v hlavním vysílacím čase.

Velmi si cením toho, že se pan prezident Miloš Zeman rozhodl na tomto publicistickém formátu spolupracovat s naší televizní skupinou. Vnímám to i jako nenápadné ocenění naší práce v mediální branži, kdy se nám daří růst nejen ve sledovanosti a podílu na trhu s televizí Barrandov, ale zároveň i systematicky posilovat pozici posledního opravdu nezávislého zpravodajského týdeníku Týden,“ uvedl majitel a generální ředitel TV Barrandov a mediálního domu Empresa Media Jaromír Soukup.

Pořad Týden s prezidentem připravuje pro TV Barrandov, podobně jako další zpravodajské a publicistické formáty, vydavatelství Empresa Media. To vydává nejen respektovaný zpravodajský magazín Týden, tak i další tituly jako jsou například Instinkt, Interview, Sedmička nebo Exkluziv. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: komerční tisková zpráva

Mgr. Jana Zwyrtek Hamplová byl položen dotaz

svobodná média

Dobrý den, fakt byste za obálku na časopisu, která nikoho neuráží někoho hnala k soudu? Kde je pak nějaká svoboda? A třeba Respekt je známý svými obálkami, kde jsou často i karikatury a je používána nadsázka, někdy i černý humor. To jste se už všichni politici zbláznili, že byste chtěli zasahovat do...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

KHS Jihočeského kraje: 153 případů černého kašle, za letošek jich bylo v kraji potvrzeno 1 476

13:04 KHS Jihočeského kraje: 153 případů černého kašle, za letošek jich bylo v kraji potvrzeno 1 476

Za sedmnáct týdnů letošního roku zaznamenali jihočeští hygienici celkem 1 476 případů černého kašle …