TV Nova: Ordinace v růžové zahradě 2 včera zakončila svou osmou sezónu

22.06.2013 14:00

Nejsledovanější seriál současnosti Ordinace v růžové zahradě 2 včera poslední epizodou zakončil svou osmou sezónu se 46,30% share mezi diváky v CS 15-54. Epizody osmé sezóny v průměru sledovalo bezmála 42 % diváků ve věku 15-54 let. Skupina Nova už od příštího úterý divákům nabídne nový seriál Doktoři z Počátků, který dějově vychází právě z Ordinace v růžové zahradě 2.

TV Nova: Ordinace v růžové zahradě 2 včera zakončila svou osmou sezónu
Foto: nova.cz
Popisek: Logo televize Nova

Ordinace v růžové zahradě nejvíce zaujala mladé diváky, když ji během osmé sezóny průměrně sledovalo 47,53 % diváků ve věku 15-24 let. Ordinaci v růžové zahradě 2 pak v průběhu osmé sezóny zhlédlo celkem 6 591 tisíc diváků (reach za minimálně 3 minuty kontinuálního sledování).
  
 Diváky v rámci osmé sezóny Ordinace nejvíce zaujal díl s názvem Museum našeho manželství, který na začátku června sledovalo téměř 49 % diváků 15-54 u televizních obrazovek a v nejširší skupině 4+ tento díl zhlédlo 2 081 tisíc diváků.
  
 „Jsem rád, že i osmá sezóna Ordinace v růžové zahradě 2 potvrdila fenomenální úspěch tohoto seriálu, který patří ke stabilním programovým pilířům skupiny Nova,“ říká Jan Andruško, ředitel skupiny Nova.
  
 Další, již devátá sezóna Ordinace v růžové zahradě 2 odstartuje v podzimní sezóně. Skupina Nova ale přes letní měsíce připravila pro diváky spin-off tohoto seriálu s názvem Doktoři z Počátků, jehož protagonisté se poprvé divákům představí na obrazovkách TV Nova v úterý 25. června od 20:20.

reklama

autor: Tisková zpráva

Ing. Patrik Nacher byl položen dotaz

vedení

Pane Nachere, jste hodně výrazná osobnost a jako jeden z mála z ANO máte podle mě i schopnost se domluvit i s ostatními stranami. Proč tento váš potenciál nevyužijete a nekandidujete do vedení? Nebo to není podle vás možné, když je tam Babiš a jeho nejvěrnější? Podle mě je škoda, že vedení ANO není ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

LIBERTY Ostrava: Restrukturalizační plán byl schválen valnou většinou věřitelů

11:08 LIBERTY Ostrava: Restrukturalizační plán byl schválen valnou většinou věřitelů

Věřitelé společnosti LIBERTY Ostrava schválili restrukturalizační plán, pro který hlasovalo více než…