Talkshow Geni a Míši: Běžkyně, filmový producent a zpěvák

13.11.2014 12:05

Do dalšího dílu talkshow TGM přijali pozvání mistryně světa v běhu na 400 m překážek Zuzana Hejnová, filmový producent Rudolf Biermann a zpěvák a závodník Daniel Landa. Premiéru dalšího dílu TGM uvidíte v neděli 16. listopadu ve 21.30 na Primě.

Talkshow Geni a Míši: Běžkyně, filmový producent a zpěvák
Foto: Hans Štembera
Popisek: Televize Prima

Moderátoři Michal Suchánek a Richard Genzer si za aktivního režisérského dohledu Ondřeje Sokola povídají, ale také hrají s různými hosty v klubu La Fabrika.

Jako první přijde do studia mistryně světa v běhu na 400 m překážek Zuzana Hejnová. Poté, co se spolu s moderátory podívala na kousek svého vítězného běhu, Michal jí vysekl kompliment: „Nejen, že jste rychlá, ale i docela dobře vypadáte, když běžíte.“ Zuzana ho ale ujistila, že za tím, aby běh vypadal tak lehce, je spousta dřiny. A přiznala, že se na toto video občas podívá, když se jí zasteskne po závodech. Kvůli zranění a rehabilitaci Zuzana musela předčasně ukončit letošní sezonu. O to víc se těší na tu další. Moderátoři se zajímali o jídelníček sportovkyně. „Můžu jíst všechno, ale snažím se jíst zdravě, protože bych vypadala děsně,“ řekla upřímně. Michala napadlo zeptat se, jestli například existují dopingové kontroly i na jídlo. Zuzana ho ujistila, že ne, ale o pozadí dopingových kontrol se pak rozpovídala. A její líčení bylo téměř hororové. Richard pak položil otázku. „Proč jste si vybrala zrovna 400 metrů překážek? Bez překážek je to přece lehčí, ne?“ Zuzana na to odpověděla: „To je, ale je to nudný.“ Co ještě na sebe sportovkyně prozradí? A jak si poradí s „Klausovým šusem“?

Druhého hosta moderátoři představili jako člověka, jehož profese je u filmu možná důležitější než profese režisérská. Přišel filmový producent Rudolf Biermann. Michala zajímalo, kde vlastně bere producent na filmy peníze a kolik zhruba stojí produkovat film. „Když jde o film ze současnosti, stojí vás to zhruba 20 milionů korun,“ řekl Biermann. „Dá se vůbec na filmu vydělat prodejem do kin?“ zajímalo dál Michala. „Nedá, to se dalo tak možná před druhou světovou válkou v Hollywoodu. Ale film je jen nosič, který snímek zpopularizuje natolik, aby se pak na něj všichni podívali v televizi nebo na internetu,“ odpověděl host. Do povídání se pak vložil Ondřej Sokol, který si sedl vedle hosta a vysvětlil, že Rudolf Biermann působí trochu jako kovboj mezi producenty a odvyprávěl historku o tom, jak ho Biermann víceméně donutil režírovat jeden sitcom. Co dá Michal hostovi na rozloučenou? Zajistí si tím u něj další roli?

Třetím hostem byl zpěvák, hudebník, závodník a člověk, který dělá mimořádné a nevšední věci, jimž říká kejkle – Daniel Landa.  Nejdřív povyprávěl o pozadí přípravy na své nezapomenutelné vystoupení s kohoutem, na němž se prohlásil za Kouzelníka Žita. „Ano, kohouta jsem pro tento účel speciálně dva měsíce cvičil,“ řekl Landa. Michal přiznal, že k Danovi kdysi vzhlížel a stejně jako on si pořídil typickou bundu a vysoké boty. „Jenže já jsem byl divnej skinhead, nosil jsem brýle a měl dlouhý vlasy, kterých jsem se nechtěl zbavit, proto jsem se pořád vymlouval, že si je kvůli natáčení nemůžu ostříhat,“ říkal Michal. Daniel Landa přiblížil i pozadí své koncertní šňůry Žito Tour, která se právě rozbíhá, i své plány na příští rok. „Letos jsem závodů moc nenajezdil, ale příští rok bych chtěl jet dva světové závody a pár evropských, protože i ty patří k mým kejklím.“ Do jakých kejklí se Daniel Landa pustil s Michalem při soutěži zvané Vlhká válka? Kdo z ní vyšel jako vítěz?

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

CzechTourism: Česko jako destinace pro golfisty získává na popularitě

7:02 CzechTourism: Česko jako destinace pro golfisty získává na popularitě

Česko posiluje svůj potenciál evropské golfové destinace. Golfový turismus patří k významným zdrojům…