Talkshow Geni a Míši: Krasobruslař, podnikatel a režisér

07.11.2014 9:27

Do dalšího dílu talkshow TGM přijali pozvání mistr Evropy v krasobruslení Tomáš Verner, podnikatel v dopravě Radim Jančura a režisér a herec Jakub Kohák. Premiéru dalšího dílu TGM uvidíte v neděli 9. listopadu ve 21.30 na Primě.

Talkshow Geni a Míši: Krasobruslař, podnikatel a režisér
Foto: Hans Štembera
Popisek: Televize Prima

Moderátoři Michal Suchánek a Richard Genzer si za aktivního režisérského dohledu Ondřeje Sokola povídají, ale také hrají s různými hosty v klubu La Fabrika.

Prvním hostem bude mistr Evropy v krasobruslení z roku 2008 Tomáš Verner. Závodní kariéru už sice ukončil, ale bruslí dál, ovšem pouze exhibičně. Jako například v show na ledě Jen počkej, zajíci!, kde prý hraje devět postav. „A kolik jich je tam celkem?“ zajímalo Michala. Když Tomáš řekl, že jednou z nich je Vlkozajíc, Michal hned začal rozvíjet teorii: „Aha, takže já jsem konečně pochopil, že vlk vždycky v tom kresleném seriálu pronásledoval zajíce ne proto, aby ho sežral, ale aby si užil.“ Tomáš Verner pak mluvil o tom, proč přestal se závodní kariérou. „Co jsi skončil s bruslením, jsi pěkně oprsklej,“ připadalo moderátorům ve chvíli, kdy je Tomáš žádal, aby mohl odpovědět na jednu otázku ještě jednou a aby jeho předchozí odpověď vystřihli. „Teď už můžu být, už o mně nikdo nerozhoduje, žádní rozhodčí,“ vysvětlil Tomáš. Dodal taky, že celá léta do sportu dával peníze a že teď už by byl rád, aby díky sportu také nějaké peníze získal. Moderátoři mu vysvětlili, že pokud si chce najít nějaké děvče, neměl by takové věci říkat na rovinu. A začali s ním rozebírat, jaké děvče by si Tomáš rád našel. „Mám mindrák ze základky, dlouho jsem nerostl a všechny holky byly vyšší, než já, tak bych nerad měl slečnu, která by byla vyšší.“ Geňa také dal Tomášovi rady, jak slečny balit. Po seznamce se opět vrátili ke krasobruslení. Tomáš pro Michala uspořádal rychlokurz krasobruslení. Jak vypadá trojitý skok v podání Michala Suchánka? 

Jako druhý host přijde podnikatel v dopravě Radim Jančura. Poté, co moderátoři přečetli pár novinových titulků, z nichž jeden hlásal, že pan Jančura svou firmu nikdy neprodá, Michal se zeptal: „Kolik by stála taková firma?“ „Já bych ji možná i daroval. Když budete inteligentní a dobře ji vést a budete umět řídit autobus... Hledám následovníka, který firmu povede alespoň tak dobře, jako já, a bude dál rozšiřovat ty hlavní cíle, které jsem si stanovil,“ vysvětloval podnikatel. Michal připomněl, že pana Jančuru jednou viděl v politické debatě a že on si na znamení toho, že se tam lže, nasadil molitanový nos. „Já ten nos nosím s sebou pořád, protože nikdy nevíte, kdy narazíte na nějakého pitomce a nos je potřeba vytáhnout,“ řekl podnikatel. Moderátoři se toho hned chytli a vytáhli také své červené nosy a v průběhu povídání si je několikrát nasadili a zase sundali. „Že byste podnikal ještě třeba v pohřební službě, to vás nenapadlo?“ zeptal se Richard? „Já miluju starat se o zákazníka, nosit mu kafíčko, ale potřebuju, aby se mi pak vrátil,“ vysvětlil pan Jančura. Ondřej Sokol upozornil na to, že Richard mimořádně dobře řídí autobus a že by si mohli vyzkoušet první road talk show. A host i s moderátory se usadili do stylizovaného vnitřku autobusu. Michal: „My si podáváme ruce, když nastupujeme do autobusu?“ „My jsme společenský autobus, u nás mají lidi k sobě blízko,“ vysvětlil host. „Dobrý den, jmenuju se Richard Genzer a budu vás doprovázet do vaší cílové destinace. Tento stroj byl vyroben v roce 1962 a má najeto 300 tisíc kilometrů, než se to v tomhle budíku zaseklo... Během jízdy není dovoleno používat mobilní telefony, děkuji,“ upozorňoval Geňa cestující. Za volant si pak sedl sám majitel firmy. Kdo z nich ´řídil´ lépe? A kam až ´dojeli´?

Třetím hostem bude režisér reklamních spotů a videoklipů Jakub Kohák. „Mohl bych úvodem poděkovat za pozvání do vašeho krásného diskusního pořadu, jsem moc rád, že jsem tu s vámi a doufám, že si to všichni užijeme. Tak pojďme na to,“ převzal si hned na úvod slovo host, čímž v sobě nezapřel režiséra. „Tak se nám to zhroutilo, a ještě jsme nezačali,“ podotkl Geňa. S titulky, které mu pak moderátoři přečetli, byl spokojený, dokonce je i komentoval. Mimo jiné potvrdil, že pro politiky a armádu netočí. „Ale kdybys ty byl politikem, tobě bych nějakej spotík spíchnul,“ ujistil Geňu. Bavili se o Kohákově herecké kariéře. „Dočetli jsme se, že jsi hrál i v zahraničních filmech. V jakých? „Hrál jsem ve dvoudílném filmu Doktor Živago kde jsem zaujal režiséra na castingu... Zalhal jsem, že umím jezdit na koni. Na natáčení jsem ale měl jet na koni tryskem a seskočit a říct nějakou zprávu... Přimotal jsem se ke koňákům a navedl je, ať řeknou, že kůň kulhá... Jenže pak jsem nedokázal říct ten text. Skončilo to tedy tak, že jsem tu zprávu řekl zády... Mám tam pak také krásnou scénu s Keirou Knightley. A tento okamžik mě katapultoval mezi světové hvězdy,“ líčil host. Geňa ale jeho vyprávění podal zase po svém způsobu. „Vážení, to je Jakub Kohák, tak bych vám to přeložil. On v jednom filmu vedl koně a nechal si podepsat herečku, která tam hrála hlavní roli.“  Moderátoři chtěli, aby Jakub poradil mladým lidem, co by měli udělat, aby se dostali tam, kam se dostal on. „Nebát se být otevřen novým podnětům. Být slušný člověk. Jít naproti výzvám, špatné odmítat, dobré vítat. Nebát se být originální, protože jedině originální lidé jsou zajímaví a vyčlení se ze stáda,“ vyjmenoval host. Co dalšího na sebe ještě Jakub Kohák prozradí? A do jaké role ho Michal s Ondrou a Geňou obsadí?

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

DPP hledá výrobce automatických vlaků a dopravního systému pro linky C a D pražského metra

10:04 DPP hledá výrobce automatických vlaků a dopravního systému pro linky C a D pražského metra

Pro budovanou linku D a automatizaci stávající linky C Dopravní podnik hl. m. Prahy (DPP) plánuje na…