Tam, kde zdraví je vášeň. U ZP 211

08.01.2017 10:59

Vášeň je intenzivní, dlouhodobá emoce, která výrazně ovlivňuje myšlení a jednání člověka. Je zdrojem energie, vytrvalosti a vůle. Tahle charakteristika z Wikipedie nás, pojištěnce ZP 211 utvrzuje v přesvědčení, že jsme si vybrali správně. Proč? Protože nejlepší zdravotní pojišťovna roku 2015 a 2016 – Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra se řídí heslem: Zdraví jako vášeň!

Tam, kde zdraví je vášeň. U ZP 211
Foto: ZP MV ČR
Popisek: ZP MV ČR

Ano, je to trochu nadsázka. Ale ne zas tak velká. Je přece už dávno potvrzeno, že to, co vysíláme, se nám také vrací. A ZP 211 už dávno vysílá, že když se budeme více starat o své zdraví, budeme prostě žít lepší život. Být zdráv je ta největší výhoda, kterou může člověk mít. Nepopíráme, zní to jako klišé, ale představte si opak – například, že ležíte jako lazar třeba jen s hloupou virózou…

Nové bonusy

Zdravotní pojišťovna 211 motivuje svých více než milion tři sta tisíc klientů k tomu, aby zdravěji jedli, hýbali se, chodili na preventivní vyšetření, nechali se očkovat. Pořádá pro ně zábavné soutěže, prospěšnou akci „Změním se“, nabízí řadu tradičních bonusů. A teď přichází s novými. Jeden z nich je určen předškolním a školním dětem od 3 do 15 let. Příspěvek až 600 Kč je určen na nácvik dentální hygieny u registrovaného dentálního hygienisty.

Proč ZP 211 zvolila právě tuto novinku? Protože už čištění mléčných zubů je nesmírně důležité. A jak správně čistit zuby nám ukáže právě certifikovaná dentální hygienistka: „Správným čištěním zubů předcházíme vzniku zubního kazu a následně bolestivým komplikacím i stresům při ošetření dítěte. Vytváříme tak u dítěte celoživotní hygienický návyk, který je přínosem do budoucna ve formě zdravých zubů a nezanedbatelných úspor za následnou drahou stomatologickou péči,“ říká dentální hygienistka Jasněna Matoušková.

Pro miminka „chůvička“

ZP 211 při tvorbě fondu prevence pro rok 2017 nezapomněla ani na úplná mrňata. Miminka narozená v roce 2017 mohou získat příspěvek až 600 Kč na „chůvičku“ nebo další pomůcky pro novorozence a kojence - váhu, teploměr, polohovací polštář nebo odsávačku hlenů zakoupené v lékárně či prodejně zdravotnických potřeb. Výběr je zcela na maminkách a tatíncích.

Pokud chtějí mít rodiče jistotu, že jejich potomek nemá žádnou oční vadu, mohou z nabídky fondu prevence pro rok 2017 zvolit pro své dítě ve věku od šesti měsíců do tří let příspěvek až 600 Kč na unikátní oční vyšetření přístrojem PlusOptix. Jde o speciální bezkontaktní přístroj k měření dioptrií a odchylky šilhání u dětí. Jeho výhodou je, že vyšetření je velmi rychlé, zcela bezbolestné a probíhá zábavnou metodou (seznam smluvních lékařů naleznou zájemci o tento bonus na webu www.zpmvcr.cz.)

Senzory měření glukózy

Novým příspěvkem, určeným dětem od 3 do 15 let, je příspěvek až 600 Kč na senzory na kontinuální měření glukózy (plně hrazené pojištěncem).

Již tradičním bonusem pro děti trpící celiakií je příspěvek na dietní potraviny, které jsou zakoupeny v lékárně či prodejně zdravotnických potřeb a zdravé výživy. Pokud máte děcko s nadváhou, může pro vás být výhodná nabídka příspěvku na sestavení jídelníčku výživovým specialitou pro vaše dítě.

Příspěvek rádi čerpáte i na ozdravné pobyty v přírodě organizované školkou nebo školou, které zůstávají v nabídce ZP 211 i pro rok 2017. Je toho více, z čeho můžete u ZP 211 vybírat. Podívejte se na web pojišťovny do sekce Pojištěnci - Výhody pro pojištěnce – Preventivní programy.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

DPP hledá výrobce automatických vlaků a dopravního systému pro linky C a D pražského metra

10:04 DPP hledá výrobce automatických vlaků a dopravního systému pro linky C a D pražského metra

Pro budovanou linku D a automatizaci stávající linky C Dopravní podnik hl. m. Prahy (DPP) plánuje na…