Tradičních Dnů dětské endokrinologie se zúčastnilo 170 odborníků

27.02.2018 11:20

Díky společné aktivitě Nemocnice Písek a Nemocnice Strakonice byly ve dnech 23. a 24. února pod vedením pracovní skupiny České pediatrické společnosti uspořádány 19. Dny dětské endokrinologie. Centrem dění se stal písecký dům kultury.

Tradičních Dnů dětské endokrinologie se zúčastnilo 170 odborníků
Foto: Písecká nemocnice
Popisek: Písecká nemocnice

Multioborové symposium zaměřené na problematiku fetální a neonatální endokrinologie připravil programový výbor společně s primáři dětských oddělení ve Strakonicích a Písku MUDr. Martinem Gregorou a MUDr. Karlem Chytrým. Programový výbor vedli prof. MUDR. Jan Lebl, CSc. (přednosta dětské kliniky FN Motol Praha) a doc. MUDr. Jiří Dort, Ph.D (přednosta neonatologického oddělení FN Plzeň a předseda České neonatologické společnosti).

„Kongresu se zúčastnilo 170 lékařů, pediatrů, neonatologů a endokrinologů z České a Slovenské republiky. Odborným sdělením večer odlehčila Pošumavská dudácká Muzika ze Strakonic,“ dodává předseda představenstva Nemocnice Strakonice MUDr., Bc. Tomáš Fiala, MBA.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Tomáš Zdechovský byl položen dotaz

Právo na opravu

Věci se dají dát opravit už dnes, ale problém je, že oprava často vyjde stejně nebo skoro stejně jako koupit si novou věc. Tak k čemu pak platit za opravu? Nepřijde vám tento zákon EU zase úplně zbytečný? A když dám věc opravit, jakou, pokud vůbec, na ni pak budu mít záruku? Děkuji za odpověď

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

DPP pořádá v sobotu výroční Den otevřených dveří na Kačerově u příležitosti 50 let pražského metra

22:12 DPP pořádá v sobotu výroční Den otevřených dveří na Kačerově u příležitosti 50 let pražského metra

Ve čtvrtek 9. května 2024 uplyne 50 let od slavnostního zahájení provozu první trasy metra v Praze. …