Trickomat.cz: Chcete se odlišit? Pak si pořiďte takovéto tričko

16.09.2013 10:34

Žijeme v době, kdy máme k dispozici všeho nadbytek. Také nabídka oblečení je více než široká. Většinou se setkáváme s tím, že zboží ve všech velikostech a variantách je k dispozici v mnoha kusech, může jít o dámskou módu, šaty, sukně, kabelky, šperky i běžná dámská trička. Stejně tak jde o módu pánskou. Také pánské oblečení, džíny, šortky, bundy či v neposlední řadě i pánská trička bývají často stejná.

Trickomat.cz: Chcete se odlišit? Pak si pořiďte takovéto tričko
Foto: trickomat.cz
Popisek: trickomat.cz

Nabídka mnoha kusů, které se dají běžně v obchodech obstarat, vede k tomu, že se na ulici potkáváme se stejně oblečenými lidmi, že stejné kalhoty či tričko se na některé akci může objevit až několikrát na několika různých lidech.

Zatímco někteří lidé rádi zapadnou a netouží po tom nějak vybočovat z řady, další, ti odvážnější a kreativnější touží po odlišení. Každý jsme přece individuální osobností a oblečení je způsobem, jak to vyjádřit. Skvělým a jednoduchým řešením, jak se odlišit od běžného konzumního stylu jsou trička s potiskem.

K sehnání jsou jak pánská, tak skvělá dámská trička. Vždy budou originální a netradiční, vždy se budou odlišovat od klasické konfekce!

 

Trička s potiskem pro každého, nikoliv pro všechny

Pánská trička patří k elementárním součástem šatníku každého muže. Má-li však muž být výjimečný, potřebuje i výjimečné tričko. Taková jsou pánská trička s potiskem. Rozhodně nejsou nudná a fádní, mají nápad i vtip. Uplatní se na běžné nošení, nejenom na sport a pro volný čas, ale i do práce (samozřejmě záleží na tom, jakou práci děláte).

Trička s potiskem však nejsou pouze doménou mužů. V pestré nabídce se dají najít i netradiční dámská trička s potiskem, která pobaví a zaujmou. Stejně jako u mužů platí, že se dámská trička s potiskem uplatní při různých příležitostech, ačkoli budou převažovat volnočasové aktivity. Trička s potiskem jsou součástí ležérní módy, elegantní či společenské oblečení nabývá samozřejmě jiných podob. Trička s potiskem však nabízejí originalitu, vtip a zábavu, jsou způsobem, jak se odlišit.

Zdroj : www.trickomat.cz

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hejtman Půta: Rezignovat na funkci se nechystám

17:17 Hejtman Půta: Rezignovat na funkci se nechystám

Tiskové prohlášení hejtmana Martina Půty k tzv. kauze Liberec